tips til brudekjolebutikker, og sko | Alt av brudekjoler, andre antrekk og tilbehør | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
tips til brudekjolebutikker, og sko
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
8. mai 2011
16:12
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
27. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei alle!

Jeg lurte på hvor mye penger dere bruker på kjolen? Inkludert underskjørt for de som har det?
Tips om butikker med stort utvalg? Eventuelt med relativt billige kjoler? Helst i Tromsø, Oslo eller Kristiansand.. Hadde håpet å få kjøpt en fin en til under 5000,- ... er det urealistisk?

Er det noen som har erfaring med å kjøpe kjole på nett? Har sett en del fine der, men syns det er veldig vanskelig å se hvordan stoffet egentlig er. På bildeforstørrelsene ser stoffet noen ganger litt "billig" ut..

Har også et lite skodilemma.. tror jeg... Vi skal ha et lokale der det ikke er lov med stilletthæler. Noen som har tips til fine og elegante sko uten stillett? Vil gjerne ha noen som ikke er helt flate heller..

8. mai 2011
17:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 297
Medlem siden
3. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg får svare på det jeg vet ut fra mine erfaringer.
Var innom tre brudesalonger i Oslo; Brudekjolen(ligger ved Egertorget), Diin Brud(på Majorstua) og Eden Brud(på Grünerløkka). Av de er det Brudekjolen som har størst utvalg. Men nå har vel Kristins brudesalong flyttet til Oslo og de har vel også ganske mange kjoler. Ellers har man Agape og Unik.

Jeg fant min kjole på Diin Brud og den kostet 11900. Den passer ikke til å ha underskjørt da den er ganske figurnær. Den billigste kjolen jeg prøvde kostet 8-9000. Man kan sikkert få det billigere, men 5000 er kanskje litt vanskelig. Meeen det finnes jo salg på brudesalonger også, og da kan man gjøre et kupp. Ellers kan man se etter flotte kjoler på Finn.

Har ingen erfaring med å handle brudekjolen på nett. Personlig må jeg prøve kjoler for å bli fornøyd. Var mange kjoler jeg trodde jeg kom til å kle, men som så forferdelig ut på meg. Så om du skal kjøpe på nett, bør du kanskje stikke innom en brudesalong for å finne ut hvilken fasong du kler. Brudekjoler er ikke helt som andre kjoler.

Lykke til!

8. mai 2011
17:35
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 81
Medlem siden
9. mars 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var innom Brudekjolen, Eden Brud, Agape og Diin i Oslo. Var også innom Queen i Lillestrøm, Romeo & Julie i Asker og en i Hønefoss. Min erfaring var veldig forskjellig på de forskjellige salongene. På Eden og Agape fant jeg ingenting, det skal sies det var veldig utplukket, men servicen var heller ikke like god som de andre stedene. Queen hadde en veldig hyggelig betjening, de åpnet til og med tidligere for meg 😀 Salongen i Hønefoss hadde veldig fordelaktige priser. Fant faktisk en kjole som lå rundt 5000.- Her kan du sikkert finne en del kjoler du også finner i Oslo, men som er en del billigere da det ikke ligger i byen.Brudekjolen hadde stort sortiment og veldig søte jenter som jobbet der, som lyttet og tok seg god tid.

Men det var på Diin jeg kjøpte min kjole, det var rett og slett de som hadde kjolen jeg falt for, den kom på 12200.- og et tilbehør til 2500.- (som ikke var slør eller underskjørt). Det hadde nok blitt Brudekjolen om jeg ikke hadde funnet kjolen min på Diin. Med tanke på pris, er jeg redd du ikke får en ny kjole for 5000.- om den da ikke er på salg. Underskjørt koster jo også litt, og slør om du skal ha det da... Lykke til i jakten på drømmekjolen 😀

http://28magnoliaavenue.blogspot.com/

12. mai 2011
19:12
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 128
Medlem siden
18. februar 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

I Oslo har jeg vært innom Kristin's brudesalong, Eden, Brudekjolen og Kreativt bryllup (delvis en nettbutikk, holder også til på Egertorget i Oslo). Jeg fant også en ganske ny butikk i Oslo som drives av en med litt annen kulturbakgrunn. De hadde endel stilige og utradisjonelle kjoler, men synes kanskje at de ikke satt like flott (les: skjulte ikke valkene) som i de andre salongene. Den het Arous og lå i sentrum (har glemt hvilken gate da...). Jeg gikk også innom Agape.

Jeg har fått veldig god service de fleste stedene. På Arous savnet jeg mer hjelp til å få på kjolen (de hjalp kun med snøringen). På Agape fikk jeg knaptnok hjelp. De synets vel jeg kom litt sent da det var 20min til stenegtid. Men med tom butikk synes jeg de kunne tatt seg noe tid... Uansett så var utvalget der litt ... utplukket kanskje? Synes i alle fall ikke det var like bra som de andre salongene.

Jeg endte opp med å kjøpe kjole i Krakow i Polen til under 5000,- inkludert søm og alt. Om man reiser kun for å handle kjole så kommer jo flyreise og evnt opphold som en ekstrakostnad da.

20. mai 2011
21:40
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 38
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei. Et lite tips er at du tar deg tid til å stikke innom på Tessem Brudesalong i Trondheim. Der får du brudekjoler som er satt ned fra 10 000 kr til 1 900 kr. De er utrolig flotte og hun som eier salonger er utrolig kundevennlig. Hun er behjelpelig med å sy og legge opp/ned, inn/ut.
Når det gjelder sko så titt på Rainbow sin sko serie, gjerne modellen Megan/Magan. Den er perfekt til både inne og ute, gress og grus.

23. mai 2011
18:00
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 44
Medlem siden
13. august 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

De fleste brudesalongene i Oslo er vel nevnt, og jeg kan si at de rimeligste kjolen på Kristins brudesalong koster ca 6000,-. De har også sko og annet tilbehør, noe sikkert andre brudesalnoger har også.

Jeg kjøpte kjolen min på nett til ca 1200,- og er kjempefornøyd. Har sett originalkjolen in real life i ettertid og synes faktisk min er finere. Har sett en veldig lik en også uten noe pynt og den likte jeg veldig godt, men begge disse kjolene kostet jo over 10 000,- tror jeg. Sjekket ikke prisen egentlig, har bare sett de.

26. mai 2011
19:49
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 185
Medlem siden
31. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var i flere butikker i Sandefjord og Oslo, og fant kjolen jeg ville ha, men synes det var dyrt med 12 000kr for en kjole.. Så fikk jeg ett tips om http://www.jkdress.com av min tremenning, for hun hadde bare sendt bilde av sin drømmekjole til dem og fått den skreddersydd og sendt hjem.. Så jeg bestemte meg for å prøve... Sendte bilder av kjolen jeg hadde funnet og mine mål, og noen uker etter fikk jeg den i posten og var superfornøyd!!! Det var ordentlig dutchess sateng og flott utført.. Det jeg bestilte var brudekjole + underskjørt ttil meg og matchende brudepikekjole + underskjørt til datteren min.. Og betalte 2400kr totalt(inkl. frakt og alt).. Absolutt å anbefale!!

Jeg har nettopp bestilt dress til mann og sønn + en coctailkjole til å ha på kvelden derfra også.. Så blir spennende å se.... 😀

6. juli 2012
06:40
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 1
Medlem siden
6. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Shotte" wrote: Jeg var i flere butikker i Sandefjord og Oslo, og fant kjolen jeg ville ha, men synes det var dyrt med 12 000kr for en kjole.. Så fikk jeg ett tips om http://www.jkdress.com av min tremenning, for hun hadde bare sendt bilde av sin drømmekjole til dem og fått den skreddersydd og sendt hjem.. Så jeg bestemte meg for å prøve... Sendte bilder av kjolen jeg hadde funnet og mine mål, og noen uker etter fikk jeg den i posten og var superfornøyd!!! Det var ordentlig dutchess sateng og flott utført.. Det jeg bestilte var brudekjole + underskjørt ttil meg og matchende brudepikekjole + underskjørt til datteren min.. Og betalte 2400kr totalt(inkl. frakt og alt).. Absolutt å anbefale!!

Jeg har nettopp bestilt dress til mann og sønn + en coctailkjole til å ha på kvelden derfra også.. Så blir spennende å se.... 😀

Fikk du toll på forsendelsen når den kom til Norge? Kanskje man skal vurdere å gjøre det samme? :flire:

6. juli 2012
20:45
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Psssst... Denne tråden er over 1 år gammel og jeg har ikke sett brukeren her inne på veldig lenge...

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
7 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!