Hei, trenger litt hjelp til beregning.
Vi er 35 som drikker i bryllupet. Men sliter med å finne ut hvor mye som skal handles inn.
Vi skal ha koldtbord som mat, også blir det kaffe og kaker. Tenkte også å servere vaffler som nattmat.
Det vi har satt opp nå er:
30 L Rødvin.
15 L Hvitvin
192 bokser 0,33 Øl
24 Cider 0,33
5 brett med boks brus fra Sverige
til kaffe og kaker har vi 1 L Cognac og 4 L Baylies
Høres dette lite ut til å dekke hele middagen og festen?
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
81 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer