Har vært i kontakt med catering selskapet, og fikk en mail med diverse spørsmål, men aner ikke hva som er vanlig. Kan dere hjelpe meg med disse spørsmålene?
Forett: serveres på kuvert tallerken ?
Hovedrett: skal potet- saus-tyttebær serveres i egene skåler/bakker og hovedrett/gr saker serveres fra fat?
Dessert: Serveres i skål pr pers, eller store skåler for selv forsyning?
hvordan gjør dere dette? forrett tenkte jeg servertes på kuvert tallerken, og dessert i skål pr. pers, men hovedretten? vi skal ha to serveringer av den.
11:19
25. november 2008
Vi får servert alle rettene som kurve, men da blir det også bare en servering.
Forrett hadde jeg sagt at jeg ville ha på kurver tallerken og deserten hadde jeg også valg og får for å servert i skål til pr pers.
Hovedretten er jeg litt delt på,for der kan en ofte få to serveringer,hvis serveringspersonellet serverer fra fat, men synes også det er litt mere stil over det når en får en tallerken der det er dandert flott på fat og en blir jo gjerne god mett av det også. Få som legger så lite på at en ikke blir mett av en slik servering.
Vet ikke om dette hjalp deg noe, men det er mine tanker 😀
Forett: serveres på kuvert tallerken ?
Det er mest normalt ja. Vi skal ha suppe til forrett og den blir levert i en stor "beholder"(det riktige ordet står stille for meg nå hehe) og servitørene legger oppi skålene utenfor døren før de serverer den til gjestene.
Hovedrett: skal potet- saus-tyttebær serveres i egene skåler/bakker og hovedrett/gr saker serveres fra fat?
Dette er også vanlig. Enten så kan servitørene servere alt eller så kan servitørene holde fatet og gjestene ta selv.
Dessert: Serveres i skål pr pers, eller store skåler for selv forsyning?
Mest normalt er pr. kuvert. Personlig syntes jeg det hadde vært litt stusselig hvis vi hadde fått en stor bolle på bordet og måtte dele på den. :/
Enig med de andre her i at forrett og dessert gjør seg best på kuvert tallerkener. Men for hovedrett hadde jeg syns det var optimalt at folk fikk forsyne seg selv - gamle bestemødre på 50 kg vil jo neppe ikke ha samme mengde som de røslige onklene på 90-100 kg.. I vårt lokale komer også hovedretten som kuvert men som sagt, om jeg fikk velge så skulle folk da ha forsynt seg selv med det de ønsket.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
110 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer