den evige jakten på en toastmaster.... | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
den evige jakten på en toastmaster....
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
14. februar 2014
12:56
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 3
Medlem siden
15. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi aner ikke hvem vi skal velge til toastmaster... Vi har ingen i noen av våre familier som liker å snakke i store forsamlinger.. Den ene vi trodde ville føle seg bekvem med det, ville ikke være toastmaster.. Klarer ikke å komme på noen av våre venner som kan være aktuelle heller, så vi aner ikke helt hva vi skal gjøre.. Vi bor på en slik plass hvor det er uaktuelt å leie en toastmaster, da dette ikke finnes her.. Min forlovede sier han kan være toastmaster, da det mest sannsynlig ikke blir de veldig mange talene.. men jeg synes vi kanskje skulle hatt en annen til å være det, slik at han kan slippe å tenke på det, og at vi har en til å ønske velkommen før vi kommer...... men hva skal vi gjøre??? Tips noen?

21. februar 2014
21:57
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 5
Medlem siden
2. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

uff! Det var veldig trist sad MEN det positive oppi det hele var vel at den personen dere ville ha som toastmaster, at den personen ga beskjed nå og ikke lenger ut i planleggingen... Men hva med noen dere kjenner "litt" som kan snakke i forsamlinger og har kontroll? En barnehagetante, en nabo osv.. Noen må jo finnes? Jeg synes det blir for dumt at brudgommen skal være toastmaster i sitt bryllup! Det er jo absolutt den dagen han ikke skal stresse med slikt.. 

Vi tenkte først å be svigermor om å være toastmaster fordi hun kan snakke i forsamlinger, har kontroll og vi tror hun kunne klart det fint.. Men så slo tanken meg at om jeg gir hun en slik viktig rolle, så er faren for at hun kupper hele bryllupsplanleggingen.. og det vil jeg ikke.. så vi hørte oss litt rundt og nå har vi "booket" en toastmaster som vi er veldig fornøyd med! Jeg kjenner han ikke, men min forlovede gjør, og etter det jeg har hørt så er han den "beste".

 

Ønsker dere lykke til, og tenk gjerne litt utenfor boksen smile Det trenger ikke nødvendigvis være en som står dere nær, i hovedsak skal jo toastmasteren holde orden på taler, program osv.. Så at dere ikke har direkte tilknytning til han/hun gjør ingentingsmile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
3 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!