Vi sliter med å vite selv vi... Eneste vi vet er at vi skal ha hvitvin til forrett, rødvin og øl til hovedrett og portvin til dessert. Cognac og Baileys til kaffen. HVa vi skal ha i baren er vi usikre på altså...
Til velkomst drink skal vi ha mozell som alkoholfritt og noe musserende til alkohol!
Vi tenker et glass hvitvin til hoverett, det er ikke alle som drikker vin så kommer til å bli nok hvis noen vil ha mer. Vi kjøper uansett inn ekstra siden vi skal ha vin i baren etterpå. Rødvin tenker vi to glass på hver under middagen, og samme her, ikke alle spm drikker vin og vi kjøper ekstra siden vi skal ha i baren etterpå. Øl kjøper vi en god del av så vi er sikre på at det ikke blir tomt, for vi har mange øl drikkere Portvin går det ca 15 glass på flaska i følge kokken, så her kjøper vi et glass til alle på dessert. Sikkert noen som ikke drikker det også så da blir det litt til overs der også!
Hva vi skal ha i baren er vi usikre på, men tror vi kun skal ha tre fire forskjellige drinker. Kun vodka og baccardi tror jeg! Også har vi øl, vin, cognac og baileys i tillegg! Men veldig vanskelig med mengden synes jeg...
Vi har tatt utgangspunkt at ca 50 stk drikker alkohol til middag på dagen vår. Baren blir ikke åpnet før kaffegjestene kommer.
Til middag blir vi 60 stk og til kaffe 82.
Middagen:
Forrett: 1 servering.
3 kartonger hvitvin
Hovedrett: 2 serveringer. ( Helgradert oss som om at alle tar 2 av samme)
6 kartonger hvitvin
6 kartonger rødvin
2 kasser øl
Dessert: En` av delene.
2 flasker irish cream
2 flasker konjakk
Baren: Det som er igjen fra middagen går også over til baren.
5 kasser øl
3 kartonger rødvin
1 kartong hvitvin
2 flasker irish cream
2 flasker konjakk
20 cider ( blir 40 enheter)
To glass med rødvin til hovedretten er ikke spesielt mye om det kommer mange taletrengte gjesteer. Jeg var i et bryllup i fjor der vi satt å skåla med vannglassene til circa halvparten av talene og det ble i grunn litt pinlig.
Vi skal ha 100 gjester, og har handlet inn følgende:
Velkomstdrink: 25 flasker cava
Forrett: 25 flasker hvitvin
Hovedrett: 60 flasker rødvin
Avec: 2 baileys og 3 konjakk
Baren:
2 baileys
3 konjakk
7 kartonger rødvin
3 kartonger hvitvin
8 brett øl, dvs ca 200 bokser
2 flasker xante
6 flakser gin
6 flasker bacardi, razz og vanlig
6 flasker vodka
Har planer om å lage barkart med forskjellige drinker.
"Inga" wrote: To glass med rødvin til hovedretten er ikke spesielt mye om det kommer mange taletrengte gjesteer. Jeg var i et bryllup i fjor der vi satt å skåla med vannglassene til circa halvparten av talene og det ble i grunn litt pinlig.
Hvis det var meg du siktet til så trenger det ikke bli pinlig nei. Man kan fint skåle i alkoholdri drikke. Ingenting som tilsier at det MÅ være alkohol for å skåle
Dessuten så skal ikke alle talene bli tatt under middagen heller, så vi får ikke noe problem med det. Talene skal fordeles ut over maten og kakene.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
19 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer