Iskrem-buffet, panna cotta, sjokoledemousse, sorbet, fruktsalat, trifle, tilslørte bondepiker, frukt og bær med krem/coulis/e.l., sjokolade-/mandel-/karamell-/annet pudding, sjokoladesouffle, sjokoladefondant osv.
Ehm, ja, veldig glad i dessert.. 😳
04:07
23. oktober 2011
"BrudAug2013" wrote: Iskrem-buffet, panna cotta, sjokoledemousse, sorbet, fruktsalat, trifle, tilslørte bondepiker, frukt og bær med krem/coulis/e.l., sjokolade-/mandel-/karamell-/annet pudding, sjokoladesouffle, sjokoladefondant osv.
Ehm, ja, veldig glad i dessert.. 😳
Musikk i mine ører
"Martine" wrote: Vi skal ha dessertshoots! Alle våre desserter servert i mini-utgave! ! !
Det serveres sammen med kakene slik at det utgjør en kake/dessert-buffet ca 1,5t etter middagen. Det blir stor stas for brud og blomsterpiker med lavt blodsukker.
Dessertshoots Det hørtes spennende ut!!! Likte også kake/dessert-buffet.. Disse shootene lages av hvem??? Og når.. samme dagen.. eller kan de lages dagen før..?
"Beajak" wrote: [quote="Martine"]Vi skal ha dessertshoots! Alle våre desserter servert i mini-utgave! ! !
Det serveres sammen med kakene slik at det utgjør en kake/dessert-buffet ca 1,5t etter middagen. Det blir stor stas for brud og blomsterpiker med lavt blodsukker.
Dessertshoots Det hørtes spennende ut!!! Likte også kake/dessert-buffet.. Disse shootene lages av hvem??? Og når.. samme dagen.. eller kan de lages dagen før..?
Det lages akkurat slik vanlige desserter, så hvis de kan lages før kan denne mini-utgaven lages før.
Jeg er ingen kjøkkenslave ellers, så vi har fått en venninne av min søster (igjen!) som er konditorlærling/dessertfan til å lage dem. Men jeg er hellig overbevist om at det ikke er noe problem å lage dem selv. Jeg har masse bilder og stæsj på den den må-gjøre-listen min, men tenk mindre av hva du allerede liker. Og det er helt greit å bruke engangsutstyr.
Vi kommer nok til å bruke engangs utstyr over en lav sko - funnet denne siden, så jeg venter bare på å bestille noe smått for å prøve. http://www.partycity.com/basket.do
Dessert og kaker sammen når det kommer til vi som skal ha buffet til middag tror jeg er et sjakktrekk! Både mht til økonomien og servering etc. Men kaffe umiddelbart etter.
Lykke til! Gleder meg til høre om planene videre.
Vi hadde to typer buffet; Skalldyr og tapas
Desserten var vanilje pannacotta med friske bær og coulis. Mmmmmm Friskt og søtt på en gang
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
72 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer