Gjesteliste, be venners nye partnere? | Side 2 | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Gjesteliste, be venners nye partnere?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
23. september 2013
19:05
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
13sp_Permalink sp_Print
0

Vi inviterte ingen med følge. Det gjorde vi av to enkle grunner:
1. Plassmangel
2. Vi ville kjenne de som var i vårt bryllup

Dette resulterte i at noen av mine fettere og kusiner ikke fikk hatt med kjærester, men det fikk bare gå. Det var enten det eller å ikke invitere dem i det hele tatt. Hadde vi hatt bedre plass og råd hadde vi invitert med kjærester for de som hadde det da invitasjonene ble sendt ut. Hvis de skaffer seg kjæreste etter det er forholdet såpass nytt at jeg ville ikke tenkt noe videre over det. Dersom Stian hadde blitt invitert i et bryllup til en barndomsvenn eller liknende uten meg, ville jeg syns det var helt naturlig. Mennesker jeg ikke har møtt har jeg heller ingen grunn til å trekke penger ut av.

23. september 2013
20:02
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
14sp_Permalink sp_Print
0

Alle fikk ha med følge hos oss uavhengig av om vi hadde møtt vedkommende eller ikke. Vi følte dette var det riktige å gjøre. Men vi var klare på at hvis noen fikk kjæreste rett før, skulle ikke de bes. Det skulle være ordentlige, stabile følger hvis de skulle med - ikke noen de nettopp hadde møtt. Nå stiller jo det seg litt annerledes hvis man ikke har råd til det. Da synes jeg det er helt fair å ikke be "rubbel og bit". 

23. september 2013
21:53
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
15sp_Permalink sp_Print
0

Hvis de faktisk bor sammen så ville jeg bedt partner også, hvis det bare var en ny kjæreste hadde jeg vurdert å droppe ja. 

Vi gjorde det slik med mine søsken. To av brødrene mine har kjærester som de har vært sammen med ganske kort. Den ene bor sammen med dama (og hun er gravid), hun blir bedt. Den andre bor for det første i andre enden av landet, hun er vel 17 år gammel og de har ikke vært sammen mer enn tre-fire måneder tror jeg, så hun blir ikke bedt. 

Gifter oss 13. desember 2014

5. oktober 2013
12:40
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 12
Medlem siden
30. mars 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
16sp_Permalink sp_Print
0

Det der er så vanskelig! Vi har utsatt det med gjestelista ganske lenge nå, etter å ha laget diverse utkast. Jeg startet optimistisk og tenkte det kanskje ikke ville være plass til massevis av kusiner og fettere. Deretter innså jeg at selv med tanter og onkler på begge sider, med partnere ville det bli veldig mange. Og så gikk jeg igjennom vennene våre og fant ut at det til sammen også ville bli ganske mange. Og så kom jeg på at mange av disse igjen også har partnere. Plutselig var lista godt over 100. Noen partnere er blitt en del av vennegjengene, og noen jeg har møtt noen få ganger. Jeg føler ikke at vi kan ekskludere partnere. Spesielt fordi noen av dem er blitt venner på lik linje som de "opprinnelige" vennene, og det vil føles urettferdig mot de andre. Sitter nå med en følelse av at vi heller må droppe tanter og onkler, selv om jeg gjerne ville hatt dem der.

Selv ble jeg invitert til et bryllup uten min kommende ektemann. Da var forholdet vårt ganske ferskt, og han hadde ikke møtt brudeparet, så det var helt forståelig (selv om jeg gjerne skulle hatt han med meg). Et vennepar av han hadde invitert han til bryllupet deres før vi ble sammen, men inviterte meg også da de fant ut at han hadde fått seg kjæreste. Det var veldig hyggelig, selv om jeg ikke hadde truffet vennene hans så mange ganger før det.

De gjestelistegreiene synes jeg er en stor utfordring. Det er vel ingenting som er riktig eller galt, men jeg har aldri likt å skuffe noen, og har ikke lyst til å gjøre det nå heller. Vi skal muligens sette oss ned med dette i helgen, så får jeg høre hva samboeren mener. Mest av alt har jeg lyst til å gutse med å invitere alle jeg har skrevet opp, og satse på at det blir litt frafall (én ting er plass i lokalet, en annen ting er matkostnadene). Men da jeg gjorde det med en hjemmebursdag en gang kom 20 av 21 inviterte, så man vet jo aldri ...

Bryllupsvenner.no

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
62 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!