Hva serverer dere? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —




— Match —





— Forum Valg —





Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hva serverer dere?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
20. april 2012
09:24
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 18
Medlem siden
20. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Ventemat"? (Når vi feks er hos fotografen og det er en stund til middag)

Middagen?

Nattmat?

20. april 2012
09:26
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Mens vi var til fotografering fikk gjestene frukt og drikke.

Til middag hadde vi 3-retters bestående av følgende:
Forrett:Varmrøkt ishavsrøye med syltet sopp, småblandete salater og tyttebærvinaigrette.
Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse med rødvinssaus. Sesongens sopp og grønnsaker.
Dessert: Solbærsuppe og vaniljeis

Til nattmat var det pølser biggrin

20. april 2012
10:12
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ventemat blir velkomstdrikke, regner med musserende vin og mozell til dem som ikke drikker alkohol. Oliven i butterdeig og forskjellige typer oppskåret spekepølse og røket elgehjerte. Oppskåret frukt.
Middagen er vi ikke enige om enda. Han vil ha 3 retters, jeg vil ha stort koldtbord med både varme og kalde retter. Har mange kresne gjester og noen som ammer så da kan de selv velge hva de vil ha. Men det er klart 3 retters er kanskje litt finere. Vanskelig å bestemme seg altså.
Nattmat blir pølser eller calzone 😀

20. april 2012
10:46
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 209
Medlem siden
1. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Ventemat" Velkomstdrink, frukt og 1/2 rundstykke tenkte vi

Middagen 3Retters: Teriyakimarinert Laks Bruschetta med Mangochutney og bakt paprika

Baconsnurra kalvemedjalong men tilbehør (ikke bestemt ennå)

Sjokoladefondant men vaniljeis og lune bjørnebær

Nattmat: Det blir mest sansynlig pølser, eller bakt potetsmile

20. april 2012
11:00
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 304
Medlem siden
15. november 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)
Vi serverer koldtbord både varme og kalde retter, og beregner ganske mye mere for å kunne bruke restene som nattmat. det blir nok også pølser i tilfelle det blir tomt for annet smile
Til dessert blir det riskrem og finner jeg nok multer til høsten blir det multekrem smile

23. april 2012
19:42
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 38
Medlem siden
20. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Når dere sier pølser til nattmat, mener dere da PØLSE MED BRØD? icon_razz
Bare lurer fordi det hørtes enkelt og veldig lurt ut 😀

23. april 2012
19:49
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Tenkte frukt og ost som ventemat =) skal høre med lokalet (cateringen) om det er ok at vi tar med noen kjeks til osten siden de ikke har det i bryllupsmenyen.

22.06.13 blir vår dag!

23. april 2012
19:51
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"Bride-to-be" wrote: Når dere sier pølser til nattmat, mener dere da PØLSE MED BRØD? icon_razz
Bare lurer fordi det hørtes enkelt og veldig lurt ut 😀

Jepp! Pølse i brød eller lompe wink Kjempeenkelt! Et par av gjestene fant veien inn på kjøkkenet og satte i gang vannkokingen selv laugh laugh

23. april 2012
20:05
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 109
Medlem siden
16. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Ventemat får de ikke - det får de besørge selv. Lokalet åpner ikke før klokka 16.00 uansett!
Vi serverer kamskjell til forrett, indrefilet i sjokolade-chilisaus til hovedrett og sjokoladefondant med vaniljekrem til dessert..
Og pølse med lompe til nattmat her også 😀 Tror folk på det tidspunktet BLÅSER i hva de får så lenge det er mat!

23. april 2012
20:42
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 5
Medlem siden
9. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

"Eirsand" wrote: Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)

Kan jeg spørre om oppskrift på de lilla drinkene med alkohol? Vi har lilla som fargetema, og har lyst på en lilla "signaturdrink" til baren, men har ikke funnet noen som høres gode ut ennå.

23. april 2012
21:04
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1429
Medlem siden
24. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Serverte frukt og champagne mens vi ventet på middagen og fotograferingen skulle bli ferdig.

Til middag hadde vi 4 retter, røkt kyllingbryst fra Stange som første forrett, bruschetta som andre forrett/hvilerett, oksemedaljong og pommes anne til hovedrett og bringebærsorbét (samt brownie) til dessert.

Hadde ikke nattmat.

24. april 2012
07:42
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 304
Medlem siden
15. november 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

"fnise" wrote: [quote="Eirsand"]Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)

Kan jeg spørre om oppskrift på de lilla drinkene med alkohol? Vi har lilla som fargetema, og har lyst på en lilla "signaturdrink" til baren, men har ikke funnet noen som høres gode ut ennå.

Jeg tror vi kommer til å bruke vodka og sitronbrus eller sider, og mozell som alkoholfri drikke.
jeg farger drikkene med konditor farge, men du må ikke bruke for mye for kan du kjenne smaken på det.
det går også ann å bruke blå Curaçao, og vodka. da trenger du kun rød konditorfarge smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
29 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

  • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
  • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!