Rart med middag uten musikk etterpå? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Rart med middag uten musikk etterpå?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
6. mai 2012
10:54
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi vurderer å gjøre litt endringer i planene våre (igjen laugh ), og da kutte ut den store festen i Norge og heller invitere med oss nærmeste familie til utlandet - i tillegg til de vennene som allerede er invitert). Eneste minuset er at hans mor ikke liker å fly alene og en av hans brødre vil nekte å komme siden det er 1 desember og han mener han ikke vil reise bort (en helg) i "julemånenden" som han sier. Spørsmålet er om vi skal ta hensyn til boren og arrangere full middag i Norge etter jul, eller om han er voksen nok til å bestemme selv ;-). Moren hans kan vi alltids få "overtalt" og en av søstrene hans kan fly sammen med henne. Hele min bittellille familie har ihvertfall mest lyst å være med på hele bryllupet og reise til utlandet (spesielt fordi min mor har bodd i byen vi gifter oss i).

Jeg har gjort undersøkelser med der vi skal vie oss og der vi skal spise, og det er ikke noen problemer å få plass til flere. Så hvis vi gjør dette vil vi bli ca 30 - 32 pers istedenfor 14.

Så er spørsmålet: middagen skal være på et fem stjerners hotell i en intim og flott rom. Vi kan få et større rom; en sal og kan også bestille live musikk. Men når jeg ser det for meg er ingen av oss spesielt danseglade, og vi blir ikke så veldig mange egentlig. Å ha live musikk koster ca 9000 kr ekstra, og jeg lurer på om det bare blir litt kleint eller om det er verdt pengene.

I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt å ha noe dans og musikk siden vi kun var 14 stykker. Egentlig har vi ikke så kjempelyst til det nå heller. Hva mener dere? Blir det rart å ikke ha dans og musikk etter middagen?

Programmet for dagen er som følger: vielse kl 14.oo og reception kl 14.45 med champagne og canapeer. Vi har også mulighet for å leie en gammeldags trikk som kjører en runde rundt sentrum med alle de serverdighetene de har, og der får man servert drikke og får en liten artig seightseenig. Dette kan vi gjøre fra kl 16 - 17 og så kan vi da ha middagen kl 19.00.

Jeg tenker at dette kanskje holde i massevis uansett? Hva mener dere, er det et "must" med dans? Noen andre forslag?

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

6. mai 2012
11:00
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg syns det ikke er et "must" med noe som helst. Og siden dere skal spise så sent har det ikke så mye å si, dere blir sikkert sittende ved middagsbordet en sund alikevell.

Gjør det som dere vil selv og ikke tenk på hva andre syns dere må gjør. Dette er deres store dag og det skal jo være dere 2 som skal bli fornøyde med resultatet 😀

Lykke til og nyt dagen 😀

6. mai 2012
11:08
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for svar troya :-). Joda vi gjør det vi selv ønsker, men samtidig ønsker vi jo at både vi og gjestene skal være fornøyde med opplegget. Jeg går rundt å tenkter på om det vil bli litt rart og uten ordentlig "avslutning" for egen del også, hvis det "bare" blir middag og ikke noe annet etter kaffe og kaker. Da blir man jo sittende timesvis ved bordet og det kan bli litt slitsomt for noen og enhver :-). Det er derfor jeg lurer og ser om det finnes noen alternativer på en måte. Hotellet har ikke noen andre type rom som egner seg som "kaffe lounge" i dette tilfellet, så vi blir på dette ene rommet hele kvelden , og det er ikke nødvendig å rydde til småbord etter middagen hvis det ikke skal være dans egentlig. Tror jeg.

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

6. mai 2012
13:27
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Jasbon" wrote: Takk for svar troya :-). Joda vi gjør det vi selv ønsker, men samtidig ønsker vi jo at både vi og gjestene skal være fornøyde med opplegget. Jeg går rundt å tenkter på om det vil bli litt rart og uten ordentlig "avslutning" for egen del også, hvis det "bare" blir middag og ikke noe annet etter kaffe og kaker. Da blir man jo sittende timesvis ved bordet og det kan bli litt slitsomt for noen og enhver :-). Det er derfor jeg lurer og ser om det finnes noen alternativer på en måte. Hotellet har ikke noen andre type rom som egner seg som "kaffe lounge" i dette tilfellet, så vi blir på dette ene rommet hele kvelden , og det er ikke nødvendig å rydde til småbord etter middagen hvis det ikke skal være dans egentlig. Tror jeg.

Selvfølgelig kan det bli bra med musikk etter på. Men syns 9000kr er litt vel stivt, vi betaler bare 5500kr her i Norge. Men ser her nå når jeg leser innlegget ditt på nytt, at blir dere 30-32 personer kan det kanskje bli vert pengene. Du kan evt høre med hotellet på nytt om hva, når og hvor lenge de evt spiller. Er det snakk om et par timer eller er det snakk om hele kvelden med bakgrunsmusikk under hele middagen. Du kan jo evt prøve å prute ned prisen. eller høre om de har musikkanlegg som dere kan bruke. for å ha under kakene og kaffen

Bare en tanke.

6. mai 2012
14:25
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har hatt kontakt med de som hotellet samarbeider med og fått prisene. Det er 9000 for musikk noen timer etter middagen (som uansett begynner ganske sent). Det er ikke store muligheter for å prute. Dette er et femstjerners hotell midt i sentrum og ikke akkurat den rimeligste hovedstaden i Europa. Det er også vanskelig for meg å finne noen andre og kanskje rimeligere musikere når jeg ikke kjenner folk der.

Jeg synes egentlig vi bør ha en form for musikk, men ser overhode ikke for meg at det vil bli noe særlig med dansing uansett. Ikke enkelt dette 🙂

Må legge til at jeg også har undersøkt å ha type "kaffemusikk" hvis man kan kalle det det :-). Altså at det er en pianist og en violin som spiller litt etter middagen. For 1 time koster dette 6.800 kr, så det var en heller stiv timespris...men godt mulig vi går for den varianten siden vi uansett ikke er spesielt danseglade.

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

6. mai 2012
14:53
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det skal ikke være lett 🙄

Håper du finner ut av det. Uansett hva du finner ut får du ha lykke til 😀

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
12 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!