00:07
24. januar 2017
Hei,
jeg gifter meg til sommeren og satser på å bruke så lite som mulig på bryllupet. Jeg har derfor tenkt å lage koldtbord til middag. Jeg har et par spørsmål i forhold til dette...
Er det noen som har erfaring med å servere koltbord i bryllup? I og med at vielsen ikke starter för klokken 16 ser jeg for meg at vi ikke kommer igång med middag för klokken 18:30. Da har vi såpass knapt med tid at jeg tenkte vi etter middag setter frem kaker og kaffe (i stedet for egen dessert), slik at kaffegjestene kan komme til en menneskelig tid (klokken 21). Er dette rimelig, eller er det veldig merkelig å ikke ha desserten knyttet til middagen? Jeg tenker det kan funke i og med at vi fra för av velger å servere koltbord, og ikke mat ved bordene.
I tillegg lurer jeg på hvor mye brus man beregner for 60 gjester til middag og til sammen ca 80 gjester til kaffe? Vi serverer ingen alkohol.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
25 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer