Trenger hjelp til tale. | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Trenger hjelp til tale.
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
18. juli 2013
11:32
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 3
Medlem siden
23. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

1. Jeg skal holde tale til min mann. Saken er den at alle jeg snakker med, og alt jeg leser om, så står det at jeg må takke gud og enhver mann før jeg kommer til hovedsaken i talen, nemlig hva jeg vil si til min kjære. (Tror ikke han skal holde tale, hvis han ikke overrasker da) Må jeg virkelig takke alle......

 

2. Jeg vil ha en morsom og en litt rørende/romantisk tale. Vanskelig kombinasjon. Så er det en måte,  bortsett fra prosjektor og powerpoint, som jeg kan framføre denne talen på?

 

Alle tips tas i mot med STOOOOOOOOR takknemlighet.

18. juli 2013
12:36
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg tok den på sparket, det er kanskje ikke å anbefalle. Hadde en ide, men den ble til der og da. ruller_ler 

 

Takket mine tre brudepiker kort-kort, min svigermor kort-kort og så snakket jeg utelukkende til mannen min. Jeg snakket om øyeblikket jeg skjønte bestemte meg for at jeg ønsket å dele livet mitt sammen med han uansett hvilke ting som dumper opp underveis.

 

Jeg holdt talen min etter han, så det var kanskje først og fremst en reaksjon på den. Vi hadde bare vært sammen i en mnd eller to, og jeg skulle for første gang være med til vestlandet.  Det som møtte meg der satte han som nå er mannen min i et lys som jeg ikke kunne forstå før jeg var der. Han mistet moren sin som 10 åring i kreft, faren fikk diagnosen MS samme året som hun døde, han er idag lenket til en stol uten noen evne til å kommunisere med noen lenger. Da jeg møtte dette, og så hvordan min mann behandlet faren sin med en så stor omsorg og sin helt egen evne til å se det positive i ting selv om han er realist på sin hals skjønte jeg at dette var en mann som jeg vil gjøre hva som helst for å leve sammen med på godt og vondt, han har lært meg og mine nærmeste at det er greit å ha det bra og gå videre selv om ting er vanskelig og vondt, og ikke minst har han en helt unik evne til å ta vare på de han er glad i det er noe jeg setter uvurdelig høyt.  

 

Så når jeg hadde sagt dette som var veldig "alvorlig", så tok jeg en usving å tok frem en tskjorte https://www.etsy.com/transaction/134486660?ref=fb2_tnx_title der jeg tok den frem å sa at jeg var litt skuffet over at han ikke hadde fått en under utdrikkningslaget, så jeg tok ansvar selv. wink Den er morsom fordi den ikke stemmer og fordi mannen min stort sett går i tskjorter med et eller annet festlig på. 

 

Dette ble langt og rotete, men slik gjorde jeg det. 

18. juli 2013
14:09
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
26. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har også lest en del på nettet for å se hva jeg må ha med i talen, jeg kom frem til at jeg takker mine svigerforeldre og konsentrer meg resten om min mann. Det er jo han jeg vil snakke til. Jeg har med noen morsomme historier, som jeg håper gjestene vil le av. 
Ingen av oss er noen store talere, så dette blir kort, eller når jeg har tatt tiden på meg selv så bruker jeg 5 min når jeg leser den opp. Jeg håper at jeg klarer å lære meg nesten hele utenat, og at jeg slipper å se så mye på arket jeg har med meg. Jeg skal også bruke noen gjenstander under talen. 

Bryllupsvenner

4. august 2013
12:49
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 266
Medlem siden
10. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Dette med hvem jeg skal takke eller ei, synes jeg også er vanskelig..... Jeg kommer i alle fall til å takke foreldre og svigerforeldre. Så er det dette med søsken og min mann sine søsken.... Mine søsken fortjener en takk, men er vel rart å kun takke dem og ikke svogerne mine?

I tillegg har begge mine foreldre funnet nye partnere... Dere med skilte foreldre, takker dere de nye partnere også?

 

Litt redd for at takkedelen tar for mye plass i forhold til min mann, som jeg har lyst å snakke mest til.....

7. august 2013
10:50
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 101
Medlem siden
11. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

nå er det vel ikke slik at vi bruder mååå holde tale til mannen eller hva?

så da er vi ganske frie i forhold til hva vi ønsker å tale om.

 

så jeg ser for meg at takking blir det heller lite av til andre enn mannen smile

 

han skal ihvertfall få en stoooor takk for at han holder ut med lille meg i tykt og tynt.

7. august 2013
13:49
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
18. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å holde tale i det hele tatt, fordi jeg er et følelsesmenneske som kommer til å hulke meg gjennom det hele. Men sambo har sagt at han blir litt skuffet om jeg ikke holder en tale, så.. 

Jeg kommer til å snakke om meg og sambo. Ikke om svigermor eller resten av slekta hans, og ikke om slekta mi for der blir det bare sorg og elendighet med mye sykdom og mange dødsfall. Dagen handler om oss, og talen min kommer til å handle om oss - hvordan jeg fikk opp øynene for han, hva han betyr for meg gjennom godt og vondt, og hvor mye jeg gleder meg til resten av livet framover med han. 

Det siste året har jeg vært i tre bryllup, i det første holdt kun brudgommen tale, ikke bruden. I det andre holdt ingen tale (hverken brudgom, brud, brudens foreldre, hans foreldre eller noen), de hadde sine egne løfter som de leste opp under seremonien og det mente de fikk holde. I det siste bryllupet holdt brudgommen en kort tale, og bruden leste opp et egetskrevet eventyr som handlet om hvordan de fant hverandre. Med andre ord, det finnes ingenting som er feil og ingenting som er det eneste korrekte smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
3 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!