Bryllup på en fredag | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Bryllup på en fredag
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
10. april 2012
20:32
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er det vi diskuterer her i huset nå. Det var min ide - liker den ikke nå, og nå angrer jeg for gubben har tent på alle plugger og syns det er en super ide siden de lørdagene vi har mulighet til å gifte oss på i 2013 (bare 2 stk! at det går an å være så opptatt et år i forveien) har barndomskirken min sommerstengt.

Hva syns dere om å giftes på en fredag? (ikke i fellesferien) Det er da snakk om hele pakken med kirke, middag, fest etc.

Alternativene er en kirke ingen av oss har tilknytning til, som vi i tillegg må søke om å få vies i og da må vi finne nytt lokale også (og vi fant det perfekte!), eller å utsette det til 2014. Vi ble forlovet i september 2011, så syns det er vel lang tid å vente.

Noen innspill? :ugh:

22.06.13 blir vår dag!

10. april 2012
20:58
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg tenker litt både/og på denne. Alle gjestene må jo ta seg fri en hel dag fra jobb og skole for å komme i bryllupet. Hvis det er noen langveis fra så må de ta fri flere dager. Kanskje mange synes det er litt hassle, og for noen er det kanskje også veldig vanskelig å ta fri (kommer litt an på jobb etc). Det er jo kjedelig om noen dere vil ha i bryllupet ikke kan komme pga sånne ting.

Jeg vet også for min egen del at jeg er veldig sliten på fredager etter en lang arbeidsuke og er rett og slett ikke i festmodus, men har mest lyst til å ligge på sofaen og se gullrekka (ikke at jeg hadde gjort det til fordel for et bryllup altså laugh ...) Men det hadde nok blitt en tidlig kveld og ikke noe fest langt utover natten. Sånn er det kanskje for mange?

Men for nysgjerrighetens skyld wink ; opptatte hver lørdag i ett helt år? Hvordan får dere til det? Er det virkelig ingenting som kan nedprioriteres til fordel for deres eget bryllup? Evt. flytte bryllupet til vår/høst? Eller ta kirken i nabokommunen men fortsatt ha mulighet til å bruke lokalet dere har funnet? smile

10. april 2012
21:05
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for innspill. Tenker på det du sier, kom gjerne med flere tanker. Konstruktivt er bra. Akkurat nå ser vi bare problemene med alt!

22.06.13 blir vår dag!

10. april 2012
21:05
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Tja... Det er jo opp til et hvert brudepar det, tenker jeg da.

Men. For vår del da, når vi er invitert i bryllup borte så må vi reise på fredagen for å rekke alt.
Dersom bryllupet er på fredagen så må vi jo reise på torsdagen og ta fri fra jobb (noe som ikke er verdens enkleste i min stilling), samt søke ungene fri fra skole og barnehage.
Og i tillegg så kommer en ekstra hotelovernatting som heller ikke akkurat er billig.

Så jeg vet ikke jeg. Det skulle vært et veldig nære vennepar/familiemedlem som skulle giftet seg før vi kunne tatt oss råd til en 4 dagers altså :ugh:

11. april 2012
06:13
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 449
Medlem siden
22. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Har selv også tenkt litt på dette...Mye fordi tinghuset ikke vier i juli og enkelte lørdager... Etter det jeg har skjønt har de startet med det nå... Tenker også litt på at å ha det på en fredag så har vi jo lørdag og søndag på å hente oss inn på eller kose oss... icon_razz

Tenker også litt på dette at gjestene må reise et stykke også...

Får dere ikke ha lokalet hvis dere bytter kirke?

Men sånn best for de fleste er jo på lørdager da...

Ser heller ikke helt problemet med å kanskje vente halvt år til et år, men er jo helt opptil dere hva dere velger å gjøre... :hihi:

11. april 2012
14:01
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

takk for innspill folkens, dere bekrefter bare mine tanker om saken... men er ennå langt unna en løsning.

Lokalet og kirken vi ønsker er ganske langt unna den eneste andre alternative kirken, langt utpå bygda egentlig.

I forhold til å vente til 2014 er det jo dette med unger da... skal vi ha mer enn 1 barn føler jeg liksom at vi bør begynne så snart som mulig, og det er ikke et alternativ å få barn før ekteskap for min del. Og vi er ganske klare nå, må bare bli ferdig med studiet først.

Nå har vi ikke så veldig mange fra andre steder i landet som blir bedt i bryllupet, men det blir jo uansett kjipt for noen... de kommer vel til å føle at vi ikke har tatt hensyn til dem.

22.06.13 blir vår dag!

11. april 2012
14:26
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi vurderte det...
For vi tenker å ha ekstra programm dagen etter. Men mamma nektet oss det (som så mye annet 🙄 Like I care). Men er vel lettere enig da... Men ja.

Fordeler med fredag: De slipper å spørre seg fri på mandagen (noe de kanskje må for reise og slikt om vi har programm hele søndagen også). Og ser for meg at det kan til og me drages lenger ut for de som bor her... Vet ikke helt.
Fordeler med lørdag: De slipper å spørre seg fri fredag (alle må jo det om vi skal gifte oss i 3 tiden liksom...)

Men ja... etter mye frem og tilbake tror jeg vi landet på lørdag.

12. april 2012
17:42
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

🙄 jeg må nok bare venne meg til tanken om at vi ikke skal gifte oss i den kirken jeg "hele livet" har tenkt på som den eneste som går an å gifte seg i. Da blir det en lørdag i hvertfall. Enklere for alle, men en tung sak å svelge for meg. Grunnen til at han er giret på å ha det på en fredag er jo i bunn og grunn at han vet at det har lagt i kortene siden mamma tvang meg over i "feil" konfirmasjonskirke, i forhold til hvor vi bodde, i den hensikt at jeg skulle få gifte meg der når den tid kom. Kjære mamman min blir nok lei seg hun også.

Så får vi heller tenke litt grundigere på lokalet. 30 min reisevei fra kirke til lokalet er litt drygt, særlig når kirken vi VIL ha er 2 min unna lokalet, men men. Jeg får sende en søknad til det andre kirkealternativet, så kanskje jeg klarer å glemme den opprinnelige planen *sukk*

22.06.13 blir vår dag!

12. april 2012
19:30
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Opprinnelige planer er ganske vanskelig ja... Jeg og min kjære ville egentlig har bryllup i hunderfossen, men pga pris ble jo dette ganske vanskelig... Men men.

12. april 2012
19:50
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Etter å ha formulert en lang, fin mail til alternative kirken maser gubben fortsatt om å mase på den kirken vi VIL ha.. hver gang jeg er på vei til å gi slipp på kirken min, så minner han meg på hvor lite jeg har lyst til det. :trist: Han mener det jo godt, men nå har dette att-og-fram bestyret holdt på siden februar. Har fått nok nå. Eller i hvertfall snart.

Hvem kan jeg mase på når menighetssekretæren sier det er ferie 29 men ikke 28? Det er jo over ett år til! Ingen som har booket sydenferie ennå! Må jo kunne overbevise en eller annen prest i den menigheten om at vi MÅ få gifte oss lørdag 29?? Jadda... verden revolves around MEEEE!

Føler meg så teit når jeg ringer og ringer, og sender mail etter mail om dette til kirken. De må jo tro at jeg er tett i nøtta. Men jeg har bare litt for sterk vilje.

22.06.13 blir vår dag!

12. april 2012
20:55
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 256
Medlem siden
10. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Eg syns fredagsbryllup er heilt fint. Iallfall viss det vert lagt litt på ettermiddagen. Så lenge ikkje mange må reise langt så hadde det ikkje bekymra meg.

19. april 2012
13:22
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Jeg skal ha fredagsbryllup selv. Vi skal gifte oss i tingretten, og har dermed ikke mulighet til å ta det på lørdag. Vi tar vielse og lunsj med de nærmeste på fredag, og selskap med familie og venner på lørdag. Hadde det ikke vært for at mange av gjestene har lang reisevei hadde vi tatt alt på fredag.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
57 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!