Invitasjoner | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Invitasjoner
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
18. september 2012
19:35
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 0
Medlem siden
18. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Heisann! Er ny på dette forumet og lurte på om noen har tips til hvordan man kan forme invitasjonenen? Hvor mye invitasjon burde være med? Bilder?. Tenkte å lage en web side å legge med i invitasjonen siden mange av gjestene er fra utlandet og muligheten for kommunikasjon nok blir best med en slik link. Hva tror dere.

20. september 2012
06:46
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 266
Medlem siden
10. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Se under "kreativt forum", der ligger det veldig mange fine invitasjoner med bilde.

Jeg har tenkt å ha med en adresse til hjemmeside i selve invitasjonen. Med tanke på at du har gjester fra utlandet tror jeg det kan være lurt. På en hjemmeside kan en endre opplysninger etterhvert, men det er litt vanskeligere på en skriftlig invitasjon som er sendt ut.

20. september 2012
07:42
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 282
Medlem siden
2. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I invitasjonen vår skal de kun stå selve invitasjonen og opplysning om hvem som er toastmaster. Så har vi en hjemmeside (her på bryllupsvenner) hvor vi skriver mer info. Adressen til hjemmesiden står i invitasjonen.

Jeg syns det er greit å ikke ha altfor mye tekst og info i en invitasjon.

20. september 2012
14:16
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 266
Medlem siden
10. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Cirkeline" wrote: I invitasjonen vår skal de kun stå selve invitasjonen og opplysning om hvem som er toastmaster. Så har vi en hjemmeside (her på bryllupsvenner) hvor vi skriver mer info. Adressen til hjemmesiden står i invitasjonen.

Jeg syns det er greit å ikke ha altfor mye tekst og info i en invitasjon.

Veldig enig med deg 😀

20. september 2012
14:51
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Nå er jeg antagelig en "informasjonsfreak" med bakgrunn i min jobb, men jeg mener man egentlig aldri kan få nok informasjon :-). På hvilken måte man utgir informasjonen er jo opptil hver enkelt. Jeg laget selv invitasjonene til bryllupet som skal være i utlandet og foretrakk å få med så mye som mulig i selve invitasjonene til tross for at alle gjestene også er på en egen fb side som vi har opprettet. Min erfaring er at det aldri, aldri har vært skadelig å få eller gi samme informasjonen mer enn èn gang (hehe helst trenger vi jo den flere ganger alle sammen).

I våre invitasjoner la jeg sammen 2 A4 ark og brettet til A5, på den måten fikk vi en egen side med selve offisielle invitasjonen, som jo er ganske kort (tid og sted), og så hadde jeg en side med informasjon om hva opplegget for helgen er, deretter en side med menyvalgene og til slutt litt praktisk informasjon rundt selve dagen (transport, møtetider til transporten, aperitif, lengden på mottakelsen osv).

Selvom dette kan høres mye ut, så var det ikke tettskrevne sider, men lettfattlig og oversiktlig info hele veien, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på dette. I informasjonene står det også adresse og tlf til hotellet gjestene bor på osv. Litt sånn at de kan ta den med seg på turen og ha med seg div info.

Jeg var inne på tanken med egen hjemmeside, men for vår del var ikke det riktig, men jeg kan så absolutt se fordelene med dette også. Dog min erfaring har vært at i bryllup jeg selv har vært gjest i, og hvor det har vært en hjemmeside så er det svært få av gjestene som har oppdatert seg noe særlig på denne hjemmesiden. Ser også at enkelte av brudeparene også har vært dårlige på å oppdatere den selv. Særlig i ettertid hvor det var lovet bilder osv. Så pass bare på å ikke holde mer enn dere kan love :-). Nettet er jo den desidert beste måten å få ut info til mange på - bortsett fra kanskje en og annen av den eldre garde som ikke er så veldig mye på nettet da. De må jo få informasjonen på annen måte.

Lykke til - det finnes mange tråder med flotte bilder av invitasjoner folk her inne har laget, i tillegg til at det finnes mange forskjellige nettsteder som jo lager de for dere også. Spennende med invitasjoner 😀

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
45 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!