13:38
12. juni 2012
Jeg lurer på hva dere andre har planer om og servere i bryllupet?
For jeg vet liksom ikke om vi skal ha koldtbord, 3 retter (noe som for min del høres mest normalt ut) eller andre ting??
Så jeg tar med glede imot tips
Har aldri vært i noe skikkelig bryllup før heller, så har ingenting og sammenligne med..
Vi skal ha tapas. Rett og slett fordi det er veldig sosialt og skaper litt bevegelse, det er enkelt for servitørene, utrolig god mat og alle finner noe de liker, samtidig som det er rimelig og ikke minst så kan restene serveres til nattmat uten for mye styr
Det spørs jo helt hvor dere skal ha festen, budsjett og hvem som skal lage maten?
Der vi skal ha festen, så er det kun en vanlig komfyr, og rett og slett ikke plass til å anrette 40 tallerker med mat, og begrenset med kjøleskapplass, pluss at vi ikke skal leie kokk, så å hatt 3-retters middag hadde uansett blitt kronglete.
20:16
25. november 2008
Jeg personlig kunne aldri gått for buffe, da jeg mener at dette ikke er høytidstemt nok og at det skaper en del uro når folk beveger seg mellom bord og mat. I tilegg så blir det litt " kaos" når en får første servering, så jeg har alltid sagt at når jeg skal gifte meg skal jeg i alle fall ha en 3 retters. Nå endte vi opp med å ha bryllupet på en Italiensk restaurant, hvor det er vanlig med mange mange retter, så vi endte opp med en 6 retter.
Det vi serverte var
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
(ganrens)
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
(ganrens)
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Vi hadde jo planlagt et bryllup i fjor, som ble avlyst pga sykdom, og der skulle vi ha servert en 4 retters.
Da hadde vi kanpe som første rett
blåskjellsuppe som andre rett
reisndyrfile som tredje rett
og så husker jeg faktisk ikke desserten, bortsett at det var noe med multer.
Tror vi skal ha tre-retters. Lokalet vi har valgt ordner med maten og servering så vi slipper å tenke på det.
Stavangerpar: menyen deres så kjempegod ut, men hvordan synes du det var med 6 retter? Satt dere lenge til bords? Vurderer selv å ha flere retter, men er da litt redd for at vi blir sittende lenge til bords og at folk blir rastløse.
Her er jeg litt i på ville veier tror jeg. Har hele tiden sagt at jeg skal ha koldtbord men no har jeg fått prislister fra cateringen her å fant ut at det var faktisk ikke mye dyrere å ha middag.... å da lurte vi på viltgryte siden sambo elsker dette og dette er også enkelt for servitørene gjennomføre
Men er ikke helt sikker enda, sitter i tankemodus enda kanskje vi komme til ta blanda koldtbord og tapas,dette kunne vi gjør sa ho fra cateringen
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
19 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer