Vår dag 22.07.13 | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vår dag 22.07.13
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
3. oktober 2014
17:28
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja... bedre sent enn aldri kanskje? hehe

Vi giftet oss i fjor sommer, og jeg har på en måte satt alt forumgreier på vent. Men nå er jeg her altså. Over ett år etter, klar til å fortelle.

Vi startet dagen sammen, og våre to overnattingsgjester hadde fått beskjed om at vi satt pris på om de sto opp etter at vi hadde forlatt huset så vi kunne få morgenen for oss selv. Jeg selv var ikke veldig plaget med nerver på dette tidspungtet. Jeg dro til frisør, han kjørte meg dit. Her hadde jeg en veldig pratsom dame som frisør, og var klar på at NOE mat måtte jeg ha før jeg skulle opp kirkegulvet. Så litt druer ble det til tross for at jeg ikke ville ha noe.

Hos frisøren skjedde det noe som fikk det til å knyte seg i magen min. Jeg ble kjempedårlig, og klarte ikke å roe meg ned før jeg hadde sett svigermor komme kjørende til kirken. Det hadde nemmelig vært en trafikkulykke rett utenfor det lokale vi hadde vært helt sikkre på at vi skulle ha, ganske lenge. Men i siste liten ombestemte vi oss til ett annet. Jeg var VELDIG glad for det da, men jeg var skikkelig redd for at det var svigermor og en studievenninde av meg som hadde kræsjet. Før jeg så henne kom det også frem at det hadde vært en dødsulykke (noe som ikke er veldig vanlig her på bygda) og at to personer hadde dødd. Da ble jeg såklart enda reddere. Men det viste seg å være to ungdomer, og ikke noen av våre gjester, men det satte sin stopper på dagen likevel.

Men vi ble gift! Våre to fantastiske tantebarn trakk seg ikke fra å være brudesvenn og brudepike, og vi gikk alle opp kirkegulvet (jeg med min far).

Festen var flott, og det eneste jeg har å si er at jeg skulle gjerne gjort mer. Hatt mer dekorasjoner, hatt ett litt mer nøytralt lokale som åpnet for mer pynting, og jeg skulle virkelig hatt en liste over fotografier, og ett tidspungt til dette.

 

Nå er jeg i gang med bryllup nr 2 (ikke mitt eget altså! Men den ene forloveren min!) og gleder meg stort!

Det eneste som var litt trist var at jeg fikk influensa av fotoshooten (det var endel vind den dagen, og vi hadde strandshoot...) så jeg lå rett ut en uke av ferien min. Men slik gikk det altså. Hehe.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
15 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!