Vårt bryllup,barnedåpbursdag. 24 juli 2010 *LANGT*Litt bild | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vårt bryllup,barnedåpbursdag. 24 juli 2010 *LANGT*Litt bild
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
26. juli 2010
12:08
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Fredagen begynte med at jeg leverte gullet kl 10.00. Så vi var i lokalet kl 11.00. Da var vi fire biler som dro ut og alle bilene var fullstappet til randen! Bordene skulle slåes opp og settes på plass og absolutt alt skulle ordnes før vi skulle dra derfra.
Det gikk heftig for seg, og det kom flere etterhvert. Mye store ting måtte kjøres og hentes og gode greier. Men det gikk veldig bra! 😛
Etter 7 timers intens jobbin så dro jeg fra lokalet. Da hadde jeg vært der en time alene og jobbet med de siste detaljene. Når jeg kom halvveis hjem kom jeg på at vi hadde glemt å lukke vinduene i lokalet!!! Så da måtte jeg jo snu. Festlig. #-o

Så dro jeg hjem, pakket mine ting, pakket snuppa sine ting og gullet sine ting til lørdagen. Ungene sov på forskjellige steder hele helgen og forskjellige steder hver natt, så det var en del som måtte ordnes.
Deretter dro vi opp til mamma og de hvor snuppa skulle sove. Måtte jo levere tingene hun skulle ha på seg i kirken og alt det der.

Når kl var 20.30 kom jeg meg ut til pappa. Vi satt oss på terrassen med hver vår kalde øl og bare slappet av. Min bror kom hjem fra jobb senere på kvelden og vi lagde oss noe mat og bare nøyt kvelden.
Så kom jeg på at jeg ikke hadde laget pynten til bilen! Ops! Hva er mer naturlig enn å begynne på det rundt midnatt? laugh He he he!! Første tingen jeg lagde så ikke ut. Så da begynte jeg på noe nytt. Og til slutt så kombinerte jeg tyllblomsten og kartonghjertet som var kledd med silkebånd og det ble i grunn ganske greit, he he!!!

Spillelista på Spotify måtte jeg dobbeltsjekke og det var godt!! For den var forsvunnet! 😯 Krise!! Så jeg satt oppe til kl 02 og lastet over ny musikk. Flott, he he he!! Og min bror stod å så på at jeg koblet ned dataen etterpå for å forsikre seg om at jeg la meg, he he he!!
Sist jeg så på kl var den 0300.

Lørdagen var det ikke så mye jeg skulle gjøre på morgenen, så jeg stod ikke opp før 0615. Tok en dusj og var klar. Pappa stod opp 06.50 og vi kjørte 0715. Hentet forloveren min og dro til frisøren.

Frisøren min er en tryllekunstner med hår altså!! Vi ble begge så utroooolig nydelige på håret!! Og vi koste oss MASSE!! Hadde ett eggeglass hver med Bailyes og plutselig kom min bror for å ta bilder i fra starten av dagen. Kjempeoverraskelse!! smile smile =D>
Sminkøren gjorde også en utrolig bra jobb!! Helt imponert! smile
Svigerfar hentet oss der og han var stresset han!! Jeg var ikke ferdig hos sminkøren når han kom, så jeg bare satt og nøyt sminkingen jeg. mens han ble mer og mer stresset, he he he!!
Gøy å se på, hihi!! [smilie=hihi.gif]

Vi hadde litt dårlig tid når vi kom hjem til de, så ble ikke mye tid til spising. Tok på oss klærne og i det vi var nesten ferdig med det så kom pappa og hentet oss. Han var så flott i dressen sin!! Fine pappaen min! smile
Vi var litt tidlige til kirken, så vi kjørte kjempesent ( lett når svigers bor 2 minutt unna kirken hehe)
Når vi da endelig kjørte bort, så stod brudepikene og brudesvennene i våpenhuset og var SÅÅÅ flotte!! Da fikk jeg tårer i øynene gitt!! Og fremdeles INGEN nerver!! Ingenting når klokkene begynte heller. Så jeg trodde ett sekund at det var noe galt med meg he he! [smilie=aiwebs_015.gif]

Dørene ble åpnet og musikken begynte. Fytti å mye folk det var i kirken!!!! Trodde ikke det skulle komme SÅ mye folk altså! Nesten alle benkene satt det folk på. Ble helt imponert!
Og så ser jeg T stå foran der og ser så SYKT BRA ut!!! [smilie=wub.gif] Herregud.. Jeg kikket på han nesten hele turen opp og bare gliste hele tiden! He he he!!!

Vielsen ble helt perfekt!! Soloinnslagene var helt kanonflotte, de som leste gjorde en utrolig bra jobb, preknen til presten var nyyydelig!! Den har jeg fått på mail også, jeg spurte om jeg kunne få den. Dåpen gikk kjempebra og gullet var flink hele tiden! Snuppa tørket hodet hans og sørget for at håret ikke var for vått etterpå, he he!! [smilie=teeth.gif]

Det ble tatt masse bilder på trappen og etterhvert kjørte vi for å ta bilder med ungene først på ett sted, for vi og forloverene, pluss pappa og min bror dro ett annet sted for å ta våre bilder.

Mottakelsen ble 15 minutt etter skjema, men det gjorde ikke noe for maten kom 45 minutt for sent. ( Masse tull med maten så vi skal legge inn klage på den).
Bilder ble tatt her også og alt var bare velstand!

Vi ble forsinket til kaffegjestene, pga alt tullet som var med maten. Så da tok vi en avgjørelse på at forlovertalene skulle bli tatt under kaffe og kake. Og så sa jeg til toastmaster at noen fikk sette ned alkohol til kaffegjestene som plaster på såret med ventingen. Det hadde falt så godt i smak og de var kjempefornøyde! De ventet bare 20 minutter, og de var kjempeglade for få beskjed med en gang på at det ble litt forsinkelser. Så det var bra de ikke var negative eller noe til det. smile
Snuppa klirret på glasset sitt, reiste seg opp på stolen sin og ønsket T velkommen i familien! [smilie=wub.gif]

Kvelden utover var altså bare så perfekt som den kunne få blitt!! Talene, sukk.. For noen flotte ord!!!! Er helt svimeslått enda jeg altså! Utrolig flott! Senere på kvelden var det video og bildevisning i storsalen, hahaha!!! Det var gøy det! Forloverene og søsken hadde limt sammen masse bilder som de viste pluss bilder og video fra utdrikningslagene våre. Og seff ble sangen som jeg spilte inn spilt. Hahahah! Gjett om jeg var flau!! Heheh!! 😳 laugh

Bryllupsdansen gikk perfekt! Kjolen min snirklet seg jo rundt beina våre så den sparket jeg bare bakover hver gang det skjedde, he he! Til gjestenes store underholdning, he he!!
Masse dansing etterpå. Jeg var litt redd for at ingen ville danse, men det gikk så bra!!!

Masse kaker hadde vi også og bryllupskaken... Åååh vi hadde ikke lyst å kutte i den for den var såååå flott! Helt vannvittig flotte kaker vi hadde! Den øverste etasjen på bryllupskaken har jeg fryst nå smile He he he!!

Ingen som ble overstadig beruset eller noe. Og folk var så fornøyde når de dro! Det var så gøy!!! Vi var de siste utenom svigers og servitørene som dro, he he! Da var klokken 03.30 he he he!!!!

Når vi kom hjem så satt vi oss ned og så i gjestebøkene og gavebøkene. For det hadde vi ikke sjans til å gjøre i løpet av kvelden. Men tror ikke noe sank inn hos noen av oss egentlig. Jeg var ikke sliten eller noe som helt, jeg var i grunn kanskje mer rosa boble i hodet he he!
Vi tok natten kl 0630 etter en laaaaaaaaaaaaang og flott dag!!!
Jeg skjønner ikke de som sier at de ble så slitne etterhvert altså! Jeg hadde gladlig gjort det umiddelbart igjen jeg!!!
Dette var såååååååååååååååååååååå gøy!!!!! Jeg vil igjen!! he he he he!!!!
[smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

Jeg har fått litt spørsmål på pm og her ute om hvordan vi gjorde det med dåpen.
VI tok kontakt med kirkekontoret der vi skulle gifte oss ganske tidlig. Det gjorde vi allerede når jeg var bare ett par mnd på vei. Siden dette var en annen kirke enn den vi sokner til, så måtte vi få ja av presten som skulle vie oss ( det var absolutt ingen problem, hun syntes dette var så stilig at hun gledet seg masse he he) pluss vi måtte få godkjennelse av servicekontoret til kirken Norge. Det tok heller litt tid.
Måtte sende fadderpapirer, navneskjema og begrunnelse på mail til de på hvorfor vi ikke skulle døpe i kirken her i bygda.
Vi tok dåpssamtalen med presten samtidig som vi tok vielsessamtalen. Gikk kjempebra!

I kirken så ble dåpsbarnet trillet inn i kirken i en tralle, som sagt. Da hadde han på seg brudesvenantrekket sitt (dressbukse, skjorte, vest og tversover). Mens vi hadde selve vielsen så tok en av tantene hans på han dåpskjolen og gjorde han klar til dåpen.

Når ett brudepar normalt får velsignelsen, helt til slutt i vielsen, da hadde vi en salme som vi synts markerte begynnelsen av dåpet. " Stor er din trofasthet", passer bra om barnetro. Når vi hadde synget ferdig denne så spilte organisten ett vers av en barnesalme (kun instrumentalt) slik at tjeneren hadde litt tid på seg til å sette frem døpefronten. Dette var noe en av gjestene våre kunne gjort, men vi valgte å la tjeneren gjøre dette.

Så kom gullet opp til oss, mannen bar han og JEG skulle si navnet hans. Men mannen sa også navnet, så vi sa alt på likt, ha ha!! Og så absolutt ikke planlagt! Jeg tok av luen, snuppa tørket hodet, forloveren hans tente dåpslyset, min forlover leste dåpsbønnen, svogeren min leste dåpstekstene, forloveren hans bar gullet ut av kirken bak oss.

Gullet var med frem til etter hovedretten, selv om han sov halve tiden hehe!! Folk tok han med i talene sine først i talene og det var kjempekoselig! Og vi hadde selvfølgelig dåpskake med bilde av han, pluss en sjokoladekake i apekattfigur som tante hadde pyntet he he!!
Utover det så var det ikke så mye mer fokus på dåpen. Vi følte at dåpen skjedde hovedsaklig i kirken, men middagen var like mye dåpsmiddag som bryllupsmiddag.
Litt spesielt og skulle spise dåpskaken når han var dratt for flere timer siden, men pyttsann! he he!
INGEN turde kutte på bildet på dåpskaken ha ha ha!!

Spør hvis dere lurer på mer! smile

26. juli 2010
12:19
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1036
Medlem siden
8. februar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

høtrtes ut som ein fantastiske dag, sukk [smilie=wub.gif]
gratulera med vel overstått og som fru biggrin

26. juli 2010
12:23
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Tusen takk! smile smile smile
Kunne skrevet sååååå mye mer, men da hadde det blitt superlangt referat he he he he!!!! :mrgreen:

26. juli 2010
12:24
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2485
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Så fantastisk. Gratulerer så mye som herr og fru [smilie=wub.gif]
Men hvor er BILDENE Trone?

26. juli 2010
12:27
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1015
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som en drømmedag, Trone!! Gratulerer så mye som nygifte!! Håper det kommer bilder også snart! biggrin

26. juli 2010
12:35
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Har ikke noe særlig med bilder, utenom de to jeg har lagt ut på fb. La de inn her også.
Skal legge inn flere etterhvert smile

26. juli 2010
12:38
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 730
Medlem siden
13. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulere som fru Trone. Så flott at dagen deres ble så bra!! 😀 😀

26. juli 2010
12:39
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 369
Medlem siden
13. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

ååå, nå gleder jeg meg bare enda mer (om mulig) til det er min tur! Hørtes ut som dere hadde det helt fantastisk. Gratulerer igjen! Kjempegøy å lese referatet og gleder meg til å se flere bilder. Dere var så flotte!! 😀

26. juli 2010
12:41
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Presten vår sa det var den nydeligste sermonien hun hadde hatt. Vi var så tilstedeværende under hele tiden i kirken, vi så oppriktig forelsket ut og hun var imponert over pynten som var laget til kirken!
Det var utrolig gøy å høre!! [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

26. juli 2010
13:09
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 297
Medlem siden
3. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Så vakker du var, Trone. Nyyydelig brud.
[smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

Høres ut som en helt fantastisk dag, selv med litt matproblemer. Håper det kommer flere bilder også. 😀 😀
Gratulerer som fru!!

26. juli 2010
14:44
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Har lagt til litt flere bilder nå.
Ligger flere bilder på facebooksiden min smile

26. juli 2010
14:53
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Så vakre dere var, alle sammen! [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] Frisøren var flink, det må jeg si.
Synd det skar seg litt med maten, men det høres ut som om dere hadde en strålende dag allikevel. Gratulerer så mye med vel overstått wink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
21 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: Snuska

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!