Jeg bruker å lage med mousse.
Bunn: kjeksa og smeltet smørr
Lag 1: 1/2 pk pisket kremfløte + 1 pk philadelphia naturell
Oreokjeks mellom, litt knuste, men bitete.
Lag 2: Moussen
Kjøl ned i ca en time (les på moussens pakke)
Ta resten av kremen på toppen !
Tips: Lag kaken direkte på kakefatet. Jeg prøvde uten det første gangen... Det var ikke bare bare å flytte den. Jeg gav opp til slutt.
"sweet91" wrote: Jeg bruker bare å sette en vanlig kakeformring rett på serveringsfatet. Kan være greit med et relativt flatt fat, og så er det bare å krysse fingrene! HEhe
PS: Når Trone sier mousse så er det de altså. Hun er kakeekspert her inne... Slik jeg ser det
Ha ha ha ha ha!! Takk for kveldens boost! :tann: :tann:
Jeg har aldri verken prøvd eller smakt med sjokoladepudding, men i mitt hode så blir det en veldig rar konsistens i en slik kake :whops:
Men sjokolade er sjokolade og skal absolutt ikke avfeie det før jeg har smakt
her er bloggen min med min oppskrift:http://kakemesterharepus.blogs.....-kake.html
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
77 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer