"Giftetter11år" wrote: Veldig enkelt; tortillalefse med rømme,ruccola og spekeskinke. Syns den er kjempegod!
Det er kjempegodt! Jeg pleier å bruke Snøfrisk eller kremost med urter, det er også veldig godt. 😀
Bacondadler er også en slager på tapasbordet vårt: Her er en enkel oppskrift (sjekk forresten resten av bloggen også, masse gode tips! )
Ahh jeg har en helt egen tapas bok Den kan du kjøpe på bokhandel ellers så finner du sikkert noen tips her:
http://www.weboppskrifter.com/lk/lpabko ... DgodSSX4Hw
http://www.matoppskrift.no/sid.....kel297.asp
http://www.dinmat.no/Finn-opps.....fter/Tapas
Vet jo ikke om dette var til noe hjelp, men boka er kjempe fin og kjekk å ha
Sånne lakseruller er sinnsykt gode også..
Vanlig vestlandslefse, smør med snøfrisk, legg på kruspersille, legg på røkte lakseskiver og rull dem sammen. Skjær opp i ca. 5cm høye biter. Stikk en tannpirker/trepinne igjennom for å holde dem fast
Spekeskinke rundt asparges er også veldig godt
08:32
30. november 2009
"Roger" wrote: Sånne lakseruller er sinnsykt gode også..
Vanlig vestlandslefse, smør med snøfrisk, legg på kruspersille, legg på røkte lakseskiver og rull dem sammen. Skjær opp i ca. 5cm høye biter. Stikk en tannpirker/trepinne igjennom for å holde dem fast
Spekeskinke rundt asparges er også veldig godt
Nam! Den første der.. med røkalaks lager jeg ofte som forrett eller snaks
Det ser jo ut som du har en megabra tapas-liste der da.., men du mangler aspargesen med spekeskinke rundt
Det hadde jeg likt iallefall
10:22
12. mars 2013
- Godt brød (Focaccia) er obligatorisk, men det har du kanskje tenkt på uten å skrive det ned!
- Kyllingvinger og potetomelett er lettvindt å lage i litt mengde
- Svisker/dadler med bacon rundt er kjempegodt! Ser merkelig ut og jeg var veldig skeptisk så jeg lagde bare en liten porsjon, men den ble revet vekk når folk først turte smake! Kjempegodt med søtt mot salt, sprøtt bacon mot myk sviske! Går fint an å lage i stekeovn. Bare surr litt bacon rundt svisk/daddel og stikk en tannpirker gjennom.
- Ulike pastasalater. Er jo mer koldtbord enn tapas, men greit om man skal ha litt mengder og folk skal spise seg mette. Sparer litt arbeid
- Ser du har potetbåter og det holder lenge med en potetsort, men saltbakte småpoteter kunne vert et alternativ til en annen gang.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
34 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer