Vi hak'ke tid for vi må finne skjegget | Skravleforumet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vi hak'ke tid for vi må finne skjegget
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
5. desember 2008
06:51
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2914
Medlem siden
18. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Alle her er jo naturlig nok opptatt av bryllup og forbredelser, men hvordan går det med jula da?

Jeg er snart ferdig med gaver..mangler to stk. baksten begynte jeg på i går. Julekort, kalendere og bryllupsinvitasjoner blir laget sånn om hverandre.
julevasken og rydding får tas sånn etterhvert.
desember er den desidert verste mnd på jobb også. jobber som kontraktskoordinator. Og alle disse skal jo da helst forlenges, prisjusteres endres eller avsluttes nå før jul. Moro med papirbiggrin og ennå mer moro at alt skal være i boks til 31.12.08 (the Magic Date)
Sånn er det hos oss nå i jula. Hvordan ligger dere an???

5. desember 2008
07:22
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 188
Medlem siden
20. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Veeeeel....julegaver er vel stort sett i boks resten mangler her i huset.. Julebakst bruker jeg å gjøre sammen med mamma og svigermor.. 😳 Eeellllleeeerrrsss så må jeg vel se om ikke jeg og min lille datter får til å lage noe jule pynt sammen.. begrenset hva man får til med ei sta lita frøken på snart to år, sønn min er jo så liten at han bare sovner etter 40 min m julemusikk.. laugh 😀

Men jul blir det uansett.. :skrekk:

5. desember 2008
07:52
Avatar

Forum innlegg: 4193
Medlem siden
18. april 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg skal kanskje ikke skryte på meg at jeg er verdens flinkeste til å julepynte.. men jeg er flink til å kjøpe gaver, så det skal jeg snart begynne med!

Ellers så var det pepperkakebaking hos min kjære søster forrige helg.. med 4 kg. deig og 400 pepperkaker eller noe sånt til slutt, og så er det pepperkakebaking til søndag hos Katrine's familie - og det er tradisjon, så dit skal vi også smile Det er alltid koselig!

Julevasken har jeg ikke begynt med enda, men jeg kjører sikkert innom vaskehallen på Statoil til uka

Ellers så satt vi igår å kom i julestemning med Celtic Woman som sikkert har 100 videoer på Youtube - ganske fine sanger, spesielt "Celtic Woman - Walking in the air" smile

Julekortene er ikke helt ferdigskrevne, jeg skriver så stygt at det hadde ikke blitt noe hyggelig å motta dem uansett, så det tar Katrine seg av... også resten av julebaksten tror jeg uteblir - jeg pleier å få endel av mamma :mrgreen:
(Selv om jeg skulle ønske vi kunne bake serinakaker, for den deigen er så vanvittig god) laugh

5. desember 2008
12:44
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 808
Medlem siden
4. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Her er det julestemning 😛 Unga har vill fest hver morgen når de åpner pakkekalenderen - i dag var det skumnisse til juniors store begeistring. Siste biten ble stappet i munnen, som fortsatt var full, da vi gikk inn i barnehagen.

En del gaver er innkjøpt, men vi har igjen de dyreste (foreldre og unger), men jeg syns bare det er kos å kjøpe julegaver. Elsker å sitte å pakke inn gavene og da MÅÅÅÅÅÅ jeg spille Yello med "Jingle Bells". Da er det jul for meg!!! Julekortene er klare til å sendes ut og pepperkakehuset skal ordnes i helga.

Er sykepleier og skal jobbe nesten hele jula (fom 22.12 til 3.1 har jeg tre fridager) så jeg får nyte alt jeg kan nå med familien og kos. Men jeg har klart å få bytte meg fri julekvelden så da har jeg fri heeeele dagen. Og enten unga vil eller ikke - da skal mor i huset se Askepott og de tre nøttene!!!!

5. desember 2008
12:50
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2914
Medlem siden
18. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

klart å få bytte meg fri julekvelden så da har jeg fri heeeele dagen. Og enten unga vil eller ikke - da skal mor i huset se Askepott og de tre nøttene!!!!

Den må jeg ha med meg og gitt. men min datter på 8 synes det er like stas, så da krøller vi oss opp i sofaen og venter på både det ene og andre på tv. Jeg har heldigvis fri fra 22 des. Blir nok litt hjemmekontor i romjula, men det er det eneste)

5. desember 2008
15:57
Avatar

Forum innlegg: 4193
Medlem siden
18. april 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg gleder meg alltid til den campingvognfilmen med Langbein og Donald smile Julematen smaker rett og slett ikke bra nok før jeg har fått sett den tegnefilmen.. Av en eller annen grunn liker jeg å se de der på svenskekanalen, så det blir liksom ikke mest av 3 nøtter til Askepott men...

Skal dessverre jobbe i romjula i år, men bankene stenger heldigvis tidlig, og det er jo ikke så mange som driver å låner penger sånn midt i jula.. så jeg satser på rolige dager jeg 😀

Hjemmekontor hørtes utrolig behagelig ut du...! Skulle ønske jeg hadde det sånn gitt! Da hadde det nok blitt lange lunsjer tror jeg :mrgreen:

5. desember 2008
20:15
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 3155
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

God jul allesammen. [smilie=happy0065.gif]

Joda som Roger sier skal jo han ta seg av julevasken, hehe for meg høres det ut som at det ansvaret faller på meg. [smilie=tongue0013.gif] men når alt kommer til alt setter jeg stor pris på julestress, mas og kos. Jeg er utrolig glad i jula.

Jeg har kjøpt en julgave hittil og det var fordi min kjære nevø spurte pent om " tante kan ikke du kjøpe Manchester united sengesett til meg til jul" Og da blei det jammen det også.[smilie=happy0062.gif]

Jegt har fått den store "Ære" av å jobbe sammen med 3 andre på julaften så blir ikke mange klassikere på meg iår. :vræl:

Men jeg stiller volumknappen på cd spilleren litt ekstra opp å setter på noen julesanger så kommer jeg nok i julestemning for det.

Jeg gleder meg til å pynte til jul, da stor koser jeg meg. Har et marsvin som kommer til å digge å kunne ha et helt tre og gnage på 8-[

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
22 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!