Har hatt verdens beste utdrikningslag:D | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Har hatt verdens beste utdrikningslag:D
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
18. juni 2012
15:17
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 174
Medlem siden
6. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Da har jeg også blitt drukket ut. Dagen forløp slik:
Lørdag morgen kl 0815 ringte det på døra, min kjære lukker opp (han viste at de kom) og inn på soverommet kommer storesøsteren og svigerinnen minbiggrin så var det bare å hoppe i dusjen før jeg ble plassert i en bil. Vi kjørte avgårde og jeg lurte veldig på hvor vi skulle. Vi kjører rundt i nabolaget og jeg trodde av vi skulle til mine foreldre, men det var jo helt feilsmile for jeg skulle bli sminket av en makeupartist biggrin det var veldig hyggelig, og morgenkaffen fikk jeg endelig inntatt wink Etter å ha vært der dro vi videre til byen hvor svigerinna mi forsvinner bortover veien og min søster og jeg blir stående igjen helt til søster får en tlf (klar bane). vi gikk bortover veien, og plutselig skal vi inn en dør, jeg legger ikke merke til at det sitter noen innen for denne døren før jeg går inn, men det sitter resten av festlaget (trodde jeg). Jeg hilser på alle og setter meg ned, da kommer min svigermor inn døren og skal også være med på feiringen idag biggrin

Etter at jeg har inntrodusert alle gjestene for hverandre, kommer det en annen person inn døren. Dette var ei som jeg ikke har sett på hvertfall sju år og tårene begynte bare å renne. Hun er fotograf og kom helt fra Argentina for å ta bilder av meg ( hun bor delvis i Argentina og delvis her i Norge, men kom ikke mange dagene før utdrikningslaget mitt), det var nok en utrolig koselig overraskelse.

Så var det på tide å drite meg litt ut. jeg skulle synge tre av fem sanger som var på en ipod og de andre skulle finne ut hvilken sang jeg sang. For å si det sånn så eier jeg ikke sangstemme da 😳 Men å leve meg inn i sangene det kan jeg, og sbigerinna mi som skulle filme dette lo så hun grein der hun satt og så på meg :tann: Men de klarte å gjette hva jeg sang da, bortsett fra en sang som de ikke husket hva het.

Etter at vi var ferdig med det fikk jeg en rebus som jeg skulle løse, det var dit vi skulle etter at vi var ferdig med å ta bilder. Jeg skulle få lov til å dra i stallen og ordne hesten min =D> (har hatt litt hetta for at jeg ikke skulle få dra ut til gullet og stelle han, men søstrene mine hadde jo tenkt på alt) 😀 Når vi var ferdig med bilder og stallen, fikk jeg en veibeskrivelse som jeg skulle følge. Vi havnet tilslutt hos vakta hos politiet hvor jeg fikk nok en veibeskrivelse. Deretter var det bare å guide sjåføren min videre, og tilslutt havnet vi utenfor et spabiggrinDDD jeg fikk en time med aromaterapi, mens de andre jentene koste seg i spa avdelingen (veldig greit at alle gjestene slipper å vente på bruden uten å gjøre noe selv). Etter behandlingen dro vi videre, da skulle vi hjem til søsteren min for å spise middag. Der møter jeg onkelen min som har flydd inn fra Stavanger for å lage en fantastisk tre retters middag til oss. Jeg måtte hjelpe til å legge og servere og fortelle hva vi fikk servert, og fikk stå karakter på det. Alle gjestene hadde med seg et babybilde av seg selv som jeg skulle legge ved riktig navn før vi fikk sette oss. Jeg klarte alle bortsett fra to, det var meg selv og ei venninne jeg bytte på:P

Etter en fantastisk middag var det på tide å bevege på seg, og jeg fikk som en ny oppgave å lære meg glow dansen på 30 min og framføre pluss lære det til de andre. Jeg fikk ta med meg en hjelper, vi øvde og øvde, etter 30 min trodde vi at vi var klare, men når vi skulle framføre det så var vi vist ikke så flinke likevel (kan ha noe med at det var veldig gode viner til maten:P) men artig var det.

Den siste oppgaven jeg fikk denne dagen var en videosamtale fra min kommende mann. Min søster hadde vært hjemme hos oss og filmet samtidig som hun spørr han ulike spørsmål. Jeg skulle da svare hva jeg trodde han svarte. Klarte mange av sørsmålene, men vi var vist ikke så like som vi trodde på enkelte områder. Blant annet våre dårlige sider ](*,)

Jeg hadde en helt fantastisk dag og akkurat slik jeg hadde ønsket det. Litt drite ut, mye kos og god mat og det var jo akkurat det jeg fikkbiggrin

Eneste som manglet var min andre forlover, min lillesøster som ligger på sykehuset. nå har hun ligget der i to uker, men klarte desverre ikke å bli bra nok til å få være med på dagen :trist: Men vi hadde telefon kontakt gjennom hele dagen og har filmet det også sånn at hun i hvertfall skal få se hva vi gjorde<3

18. juni 2012
18:10
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 327
Medlem siden
18. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hørtes ut som en fantastisk dag!

18. juni 2012
18:19
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres fantastisk ut! Det var jo synd at lillesøster ikke fikk vært med, men jeg krysser fingrene for at hun blir frisk før bryllupet. Og hun var sikkert veldig glad på dine vegne 😀

18. juni 2012
19:05
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

For en knall dag biggrin

18. juni 2012
19:56
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hørtes ut som en kjempekoselig dag, så morsomt med de babybildene, dansingen og alt.

Så leit at søsteren din er på sykehus, håper det går bra med henne.

Gifter oss 13. desember 2014

18. juni 2012
20:10
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 68
Medlem siden
6. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Viker som en super dag smile gleder meg til mittwink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
13 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!