Byrjingsfasen av planlegginga! | Side 2 | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Byrjingsfasen av planlegginga!
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
10. august 2012
22:47
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
13sp_Permalink sp_Print
0

Sminke gjør du selv. frisør - få deg en god klipp samme uken, å be en venninne ordne deg hvis nødvendig.

Takkegaver. Flaske med vin på polet rundt en hundrelapp. Man trenger ikke mer enn det og et hyggelig kort.

Bukett? Lag selv. Transport? Noen har en fin bil, bruk den. + + + +

10. august 2012
22:54
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
14sp_Permalink sp_Print
0

Eg skal meist sannsynleg ikkje ha ein bukett. Me må ha taxi pga svigerfar som er rullestolbrukar. Elles tek me buss dit me må. No ligg budsjettet på 3400 i rest, ettersom me fekk kutta enda fleire stader. Så budsjettet er ordna no. Må berre leggje inn dei reelle prisane, der eg håpar me sparar enda litt, ettersom me har skrive opp max-prisar på dei antenke prisane i budsjettet.

Forresten korta eg ned frisøren til 2000, då eg fann ein frisør litt utanfor sentrum som tok 2000 for hår, make-up og prøvetimer. Sånn at det er aktuelt med mindre eg finn ut at eg vil ordne det sjølv likevel. Er greitt å ha alternativa, er ikkje særleg flink med sminke.

10. august 2012
23:07
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
15sp_Permalink sp_Print
0

Jeg blir svimmel bare jeg tenker på vårt budsjett og hvor mye penger som skal brukes til en dag, jeg ble selv overrasket hvor mye ting faktisk koster.

Men klok av skade gjelder det å spørre mange steder om ulike priser og hva prisen innebærer. Skal man arrangere et lavkostnad bryllup er det viktig at pengene blir godt brukt hvis ikke er det ikke noe vits. Jeg er imponert over prisen du har fått på hotellet - hvis det stemmer er det bra. biggrin

Det er helt ufattelig at en Brud kan koste 20 000,- uten at man anstrenger seg nevneverdig. Men, men det er slik det er.

Du vet forresten at en vielse ved Tinghuset er hos en dommer på et kontor, der dere i praksis kun underskriver et papir på at dere er gift? Dvs det er ikke mulig å ha med seg særlig med gjester eller ha en stor brudekjole etc. Ville tatt en telefon hvis du ikke vil spørre andre med erfaring. 😀

10. august 2012
23:40
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
16sp_Permalink sp_Print
0

På sidene for borgarleg vigsel i Bergen står det at ein kan ha med gjester til at 16 sit og nokre få til står. Har nok sjekka det, det skal du ikkje bekymre deg for. Prisen på hotellet stemmer nok. Eg skal ikkje bruke 20 000 på alt mitt, mitt vert nok ikkje dyrare enn 10 000, om ein gong dét. Det er dessutan ikkje dét denne tråden handlar om, han handlar om kva eg kan ordne no. Takk for svar, men det er ikkje alt som har vorte nemnd no som er relevant for tråden (det er min feil også) og eg tenkjer at kanskje me skal kome tilbake til det tråden handlar om.

11. august 2012
06:38
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
17sp_Permalink sp_Print
0

- prisjakt etter de beste tilbudene på bryllupsting
- kjole
- tinghus
- inspirasjon
- meny

Alt annet som gjesteliste etc har du på plass, så nå er det kun å la seg inspirere og jakte på de beste tilbudene i et par mnd fremover. Det er ikke så mye du egentlig får gjort før om et par mnd når du vet mer håndfast hvem som kommer og antall, og innsending av papirer div.

11. august 2012
08:59
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
18sp_Permalink sp_Print
0

Jau, eg har sett på tilbod på printsaker, kjoler, dress, skor til brudgom, etc. I tillegg meiner eg at hotelltilbodet me fekk er noko av det beste me kunne fått. Me er svert nøgde med det og har spart 2400,- på det. Men takk for svar. : ) Eg skal sjå kva for alternativ me kan finne rundt om. : )

11. august 2012
10:04
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
19sp_Permalink sp_Print
0

Jeg syns du er flink å finne frem "billige" alternativer Idakat. 😀

Men skulle du nå prioritere penger på noe du føler å prioritere så gjør du det.

Når jeg tenker over hva mitt bryllup kommer til å koste får jeg helt frysninger her jeg sitter. 😯 😯
Burde strengt tatt klart å få ned summen. Men det er MITT bryllup og JEG/VI vil ha det slik. Vi planlegger å kun gifte oss 1 gang så da har vi lyst til at det skal være helt perfekt. :nååh:

Kanskje vi til og med må ta opp et lån til å få det slik vi vil. Men det er det kun vi så må slite med i ettertid så. Så ikke tenk på hva andre syns om hva du bruker eller ikke.

Jeg er veldig inponert over hva du har fått til og hvordan du tenker praktisk. 😀
Stå på du !!

Jeg prøvde KJOLEN min nesten med en gang og falt pladask for den med en gang. Jeg har mistet mangen kilo siden første gangen jeg prøvde den så ikke tenk på det. Gå ut å prøv!!
Selv om du ikke finner drømmekjolen så er det noe helt spessielt med å prøve kjoler. 😀 😀

Og ta det opp med salongen når du prøver at du er på vei ned så hjelper de deg å se og finne kjoler til din figur selv om du vil gå ned.

Pass på å få alle tilbud skriftlig. (Mail) så kan du komme tilbake til den skulle du trenge det. Skriv mail til hotellet å be om spesifikk hva som er med i prisen, hvilken pynt og hvilke blomster, evt oppsatser og slikt, spør hvilken type bord skal de ha og slike ting. Da kan du lett kjøpe "billige" ting du kommer over nå i ventetiden.

Jeg kjøpte all pynten til lokalet på løiten lys her i bergen, vi blir 75+ gjester til sammen og jeg betalte 1800kr. Jeg kunne ha betalt mindre siden lokalet stiller med hvite lys, men jeg ville ha lysene i temafargen. Så jeg kjøpte 25 dyre lys icon_razz

Til din kjøre går det ann å leie klær skulle han ønske å være litt ekstra fin på dagen. Koster ikke så fryktelig mye. Men man kan få fine dresser på dressmann til billipenge og heller kjøpe en litt dyrere fin vest for anledningen.

Håper du fikk noen brukbare tips her. 😀 😀

11. august 2012
10:22
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
20sp_Permalink sp_Print
0

Takk for svar, troya! : ) Min kjære vil gjerne ha ein vanleg dress som han kan bruke seinare, så det ser me på både på Dressmann og andre plasser. Du bur i Bergen, om ikkje eg hugsar feil? Kvar var det du prøvde kjoler? : ) Eg veit ikkje kvar det ligg brudesalongar her i Bergen. : o

Eg kan jo sende ein mail til hotellet på måndag, tenkte fyrst å skrive ned ALT eg lurar på ang. arrangementet der, korleis dei ordnar det, om dei har mogelegheit til å ordne det etter mine ynskje etc. - så eg kan skrive ned det også sende mailen på måndag når eg har fått gått over det med min mann (skal jobbe i kveld og i morgon tidleg, og eg tenkjer at kontakt med hotellet skal vere i begges interesse. : D) Foreløpig har me framleis under 50.000 på budsjettet, og slik det ser ut sit me igjen med mykje meir enn det budsjettet viser til til slutt. : ) Så dét er jo ein lettelse! : ) Eg fann også eit godt tilbod på "Brudepakke" hjå ein frisør i Loddefjord, med både hår, make-up og prøvetimer til 1900,- - eg reknar med det er eit godt tilbod? Har sett at det fort kan koste både 3000 og 4000,- for slikt! Så om me har ekstra penger å bruke, brukar me nok dét på frisørtimer til mannen og meg. : ) I tillegg har eg funne ein fin, enkel tiara og brudebukett+brystbukett som me kjem til å kjøpe om me sit igjen med mykje meir enn forventa. : )

11. august 2012
11:27
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
21sp_Permalink sp_Print
0

"idakat" wrote: Du bur i Bergen, om ikkje eg hugsar feil? Kvar var det du prøvde kjoler? : ) Eg veit ikkje kvar det ligg brudesalongar her i Bergen. : o

Jeg har bestil kjolen min hos Brudehuset, den ligger ved siden av klostergarsjoen. Når du kjører til klostergarasjen ligger den i gaten til høyre inn en blindgate. (lett å se)

Ellers så prøvde jeg kjoler og hos Atelier V. Elendig service der. Ingen kjoler i størrelse over 38. Så jeg fikk ikke prøvd de jeg likte. Denne ligger i Kong Oscarsgate ikke så langt i fra marken.

Så har vi Belle Amie. der koster det 300kr bare å få prøve kjolene så da droppet jeg de.

Men for å få billige og flotte kjoler kan du dra til Tanjas bruderom som ligger ute ved salhus. Et stykke å kjøre, men kan være verdt kjøreturen. Mangen fine billige kjoler. Mange litt utenom det vanlige og fantastisk service. (jeg hadde allerede funnet kjolen da jeg var der, ellers hadde jeg nok funnet min der ja)

11. august 2012
12:17
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
22sp_Permalink sp_Print
0

Takk for alle tips, då skal eg stikke innom ein/fleire dei! : )

12. august 2012
15:19
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
23sp_Permalink sp_Print
0

NO har eg sendt mail til hotellet og spurd om MASSE! Nokre av tinga(kanskje det var alle, også?) eg spurde om var:

[*]Konkret svar på innhald av lokalleige
[*]Mogelegheita for svart/kvitt-pynta bord, evt. om me kan avlevere eigne serviettar
[*]Mogelegheita for eigne bordkorthaldarar, kaketopp, etc.
[*]Mogelegheita for å ha borda i ein hestesko, og kor stort lokalet er i forhold til ynskja bordkart
[*]Om det i så tilfelle er mogelegheit for gåvebord også
[*]Mogelegheit for gåvekorger på toaletta
[*]Tilbod på hotellrom for gjestar langveis frå
[*]Tilbod på hotellrom for brureparet for bryllaupsnatta

Eg håpar på å få nokre nyttige svar, sånn at eg veit litt meir konkret kva eg kan byrje å tenkje på. : ) (eg føler at eg no har brukt ordet KONKRET utruleg mykje. Det var eit ofte gjenteke ord i mailen eg nettopp sendte. : P)

12. august 2012
15:45
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
24sp_Permalink sp_Print
0

"idakat" wrote: NO har eg sendt mail til hotellet og spurd om MASSE! Nokre av tinga(kanskje det var alle, også?) eg spurde om var:

[*]Konkret svar på innhald av lokalleige
[*]Mogelegheita for svart/kvitt-pynta bord, evt. om me kan avlevere eigne serviettar
[*]Mogelegheita for eigne bordkorthaldarar, kaketopp, etc.
[*]Mogelegheita for å ha borda i ein hestesko, og kor stort lokalet er i forhold til ynskja bordkart
[*]Om det i så tilfelle er mogelegheit for gåvebord også
[*]Mogelegheit for gåvekorger på toaletta
[*]Tilbod på hotellrom for gjestar langveis frå
[*]Tilbod på hotellrom for brureparet for bryllaupsnatta

Eg håpar på å få nokre nyttige svar, sånn at eg veit litt meir konkret kva eg kan byrje å tenkje på. : ) (eg føler at eg no har brukt ordet KONKRET utruleg mykje. Det var eit ofte gjenteke ord i mailen eg nettopp sendte. : P)

Superbra. Du har tenkt på det mesta her ja.

En ting til du kan spørr om er drikkevarer og pris, og hvorvidt du kan ta med des selv.
Skal du ha alkohol eller ikke?? Ofte så må du ha alkoholen gjennom lokalet/hotellet og da tar de utepriser.

Lokalet vi skal ha må vi ta all brus og øl gjennom de og da tar de ganske mye for flasken. Øl 33cl må vi betale 50kr og brusen var vel småflasker til 20-30 kroner husker ikke helt. Vi skal kun servere vin og brus til middagen. Litt for å prøve redusere prisen. Ellers skal vi ha fri bar etter på med vin, øl, whiskey, cognac, kanskje noe mer.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
17 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!