18:42
24. november 2011
Jeg prøvde å bake kaka i dag Den var ikke sååå god som jeg trodde den var... Hm.. Må prøve litt forskjellige oppskrifter tror jeg
Også er jeg sååå fornøyd med utstikkerne jeg kjøpte på Ebay! De er helt like de her: http://www.cacas.no/Produkt/500-79, men jeg betalte bare 12 kr for dem! 12 kr! I stedet for 199 som dem koster her i Norge! Kjøpte også 4 blomsterutstikkere, og 3 andre bladutstikkere, til 15 kr per sett Veldig fornøyd, elsker Ebay
Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! =D>
Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.
20:20
24. november 2011
"sweet91" wrote: Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! =D>
Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.
Du kan kjøpe ferdig marsipanlokk på butikken da Var det jeg brukte, innmari lettvint!
Hørtes spennende ut med iste 😀
20:24
24. november 2011
Jeg har sett litt rundt om jeg fant bryllupskake med sjokolade i stedet for vanlig marsipankake.. Og det var veldig mye fint, som så innmari godt ut!
Jeg fikk en idè om å lage en sjokoladekake med mmf utapå i stedet for marsipan.. Men jeg har aldri smakt det, og aner ikke åssen det smaker.. Er det innmari søtt? Ville det passa til denne kaka og smørkremen, eller ville det bli for søtt? : http://oppskrifter.net/sjokola.....oladekake/ Skal prøve å lage i morra Tror jeg...
Den kaka så så utrolig god ut! 😀
"lillyloo" wrote: [quote="sweet91"]Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! =D>
Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.
Du kan kjøpe ferdig marsipanlokk på butikken da Var det jeg brukte, innmari lettvint!
Hørtes spennende ut med iste 😀
Joksa allerede på botnen... såååå Haha! Ville gjøre noe selv liksom.
"lillyloo" wrote:
Trone: Wow, så flink du er a! Ser ut som du har gjort en del før du da Må vel øve meg først tenker jeg, så jeg ikke risikerer en skrekk kake
Takk skal du ha! Det var hyggelige ord
Her er ei bryllupskake eg har laga i fire etasjar, det er ei ostekake med gelélokk, pynta med frukt og bær. http://altgodt.wordpress.com/2.....ang-igjen/
Sjekk disse sidene dere som skal lage kake.
http://www.kakefesten.com/oppskrifter/f ... kerbrc3b8d
http://www.passionforbaking.com/
Jeg har laget flere kaker med sukkerbrød delt i 3, så ett lag med bringebærmousse og 1 lag med waltersmandlerkrem. Smørekrem utenpå. Bruker mmf istedenfor marsipan da jeg ikke er så glad i det. Blir litt søtt, men kjempegodt!
Jeg fryser sukkerbrødene, tar de opp 2 dager før kaken skal brukes for å fylle den, legger den tilbake i formen med plast rundt, da får den fin form. Dagen før tar jeg smørekrem på, lar den stå o kjøleskap noen timer før jeg pynter den. Kaken blir ekstra godt når fyllet får stått et par dager og trukket seg inn i sukkerbrødet.
Jeg har ikke prøvd å fryse ferdig kake, men tenkte å prøve på det før bryllupet.
22:01
28. oktober 2011
Har hørt det ikke er noe særlig å fryse ned kake med krem, og heller ikke marsipan da denne begynner å svette, men oppdater gjerne å fortell hvordan det går med den fryste kaken
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
"lillyloo" wrote: Jeg har sett litt rundt om jeg fant bryllupskake med sjokolade i stedet for vanlig marsipankake.. Og det var veldig mye fint, som så innmari godt ut!
Jeg fikk en idè om å lage en sjokoladekake med mmf utapå i stedet for marsipan.. Men jeg har aldri smakt det, og aner ikke åssen det smaker.. Er det innmari søtt? Ville det passa til denne kaka og smørkremen, eller ville det bli for søtt? : http://oppskrifter.net/sjokola.....oladekake/ Skal prøve å lage i morra Tror jeg...
Den kaka så så utrolig god ut! 😀
Jeg har laget et par sjokoladekaker med fondant utenpå, og har ingenting å utsette på smaken!! 🙂
Jeg har pleid å supplere med friske bær sammen med fyllet inni kaken, for å få noe mer enn kun sødme 🙂
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
88 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer