Ser ikke noe problem i at gjestene har med alkoholen de drikker selv.
Er jo mange som har bar på stedet de feirer, der gjestene betaler det de drikker
av alkohol selv. Så hvorfor ikke be de ta med selv, like greit det.
Har dere sjekket det ut slik at dere ikke må ha sjenkeløyve da?
Eller er det noe en bare må ha dersom en tar betalt for alkoholen selv?
Synest det er bedre at gjestene tar med alkohol selv, enn at dere må utsette.
Helt klart det beste alternativet
16:16
25. november 2008
Har venninner som har sagt at en må ta med det en ønsker å drikke, så det er ikke uvanlig i det hele tatt, tror jeg da.
Pastasalat tror jeg ikke jeg har sett på koldtbord før. Bare på tapasbord. Dere kan kanskje ta bort en av salatene? Her er det jo både pastasalat, waldorfsalat og potetsalat. Så ville jeg droppet spekematen.
Kom på en ting ang. drikkevarene; Gjelder dette mineralvann også? Eller kun alkoholholdig drikke? For alkohol på festen trengs jo strengt tatt ikke. De får jo til maten og kaffen.
"sizza87" wrote: Vi holder brus, kaffe og de tingene!
Da synes jeg dere kan droppe alkohol til festen med god samvittighet. Så kan de jo heller bare ta med seg noe, om de ønsker det. [smilie=aiwebs_004.gif]
Ang. Spekematen: Eller som meg, som spiser laks til eggerøra. 😀 Dere har jo helstekt ørret også. NAM!
10:14
25. november 2008
Vi regner en flaske vin per person.Dette etter anbefaling fra hovmesteren der vi skulle hatt det i år, og fra restaurantsjefen der vi skal ha det neste åre. En sitter gjerne lenge ved bodet og der blir jo en del skåler, som en må ha noe i glasset til også. Vi skal ikke servere øl.
10:29
25. november 2008
Tenker på hvor mye øl jeg ville bergnet, hvis vi skulle hatt det. Hvis jeg serverte 0.33 ville jeg nok ha valgt fire stk til per person.
Da tror jeg faktisk at jeg heller hadde kun kjøpt inn brus og kanskje noe alkoholfritt øl og lagt opp til at festen ble alkoholfri.
I mine øyne ser det liksom litt rart ut at folk skal komme festpyntet til noe så høytidelig som bryllup med en rimipose med øl i ene hånden hehe
Men når det er sagt så hadde jeg sikkert ikke tenkt så fryktelig mye over det om jeg ble invitert til et sånt bryllup, hadde nok stusset litt kanskje men tatt med meg vinflasken min og koset meg likevel..
Når det kommer til koldtbord så ville jeg kanskje gjort det litt mer spennende, kuttet ut karbonadene og heller laget tapasboller, hatt en ostetallerken og litt kjeks/fransk godt brød, tzatziki er et must, mozzarella og tomatsalat med frisk basilikum, rødløk og balsamico på, foccacia kanskje, lefseruller er godt og billig, aioli til rekene...
Har vært på så mange koldtbordfester i det siste og er litt lei karbonader og kabaret kjenner jeg...
Ellers er jo koldtbord knall da, for det er så deilig å alltid finne noe man liker
18:41
25. november 2008
tapasboller, hatt en ostetallerken og litt kjeks/fransk godt brød, tzatziki er et must, mozzarella og tomatsalat med frisk basilikum, rødløk og balsamico på, foccacia kanskje, lefseruller er godt og billig, aioli til rekene...
Det hørtes jo knall godt ut da 😀
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
13 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer