Hvordan ble du fridd til? | Side 5 | Frieriet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hvordan ble du fridd til?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
16. mars 2012
12:36
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 192
Medlem siden
15. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
49sp_Permalink sp_Print
0

Det er kveld, sen kveld, for klokken er over 23. Vi står der nede ved vannet. Hører vannet slå mot land og mot steinene. Ett svakt nordlys danser på himmelen. Kjæresten min tar hendene mine, sier så fine ord, som jeg helst vil holde for meg selv. Ser meg i øynene, og spør det spørsmålet så mange jenter ønsker å høre. Jeg svarer JA. Nordlyset blir med ett voldsomt sterkt. Det danser over hele himmelen. Tenk så sterkt nordlys og 5 plussgrader. Ett tegn. Ett skikkelig tegn på at det vi gjør er rett. For når vi begynner å gå tilbake til bilen, da forsvinner nordlyset helt.

biggrin :nååh:

26. mars 2012
20:12
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 253
Medlem siden
25. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
50sp_Permalink sp_Print
0

6 dager etter at sønnen vår kom til verden fridde min sambo til meg,mens jeg lå på sofaen å ammet laugh

14. mai 2012
23:25
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 39
Medlem siden
6. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
51sp_Permalink sp_Print
0

Min samboer fridde til meg på 30 års laget mitt. Jeg sto og pakket opp gaver da han tok mikrofonen og sa mange fine ord og gikk ned på kne og fridde foran hele familien og vennene mine. En helt utrulig fantastisk opplevelse :nååh:

15. mai 2012
07:11
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
52sp_Permalink sp_Print
0

Ikke så innmari romantisk her, var vel i grunn mer spontant. Han kom hjem fra jobben, dro opp en o-ring fra lomma og spurte om vi skal gifte oss laugh

15. mai 2012
09:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
53sp_Permalink sp_Print
0

Huff, jeg får tårer i øyne når jeg leser dette her :nerdy:

For min del var det veldig romantisk. Oppe på et tårn på festningen i hjembyen min. Han gikk ned på kne med ei lita eske med ringen oppi i hånda og fridde på morsmålet mitt :nååh:

15. mai 2012
10:22
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
54sp_Permalink sp_Print
0

"Snuppelura" wrote: Ikke så innmari romantisk her, var vel i grunn mer spontant. Han kom hjem fra jobben, dro opp en o-ring fra lomma og spurte om vi skal gifte oss laugh

HAHAHAH! Å så herlig! Åsså en O-ring da! wink

Nei vi var vel ikke son superromantisk heller. Vi snakka jo om det til stadighet da. Og så kikka vi litt på nettet etter ringer og slikt. Da vi var på Karmøya på sommeren bestemte vi oss for ringer, og så bestillte vi de når vi kom hjem. Vi måtte til Ålesund for å hente de, og da tok vi en liten son der "sett ringen på fingeren" seremoni på Aksla (for de som ikke vet det så er det fjelltoppen i Ålesund sentrum). Det var jo søtt nok, vi satt der da, innhyllet i tåke og så ingenverdensting. Hahah! Og for øvrig fikk vi ikke gått ned på utsiktsstedet heller. De holdt nemelig på med renovasjon der. Knis! Men ellers var det jo ganske søtt da :nååh:

7. juni 2012
21:45
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 105
Medlem siden
26. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
55sp_Permalink sp_Print
0

Jeg ble fridd til på julaften 2010.
Jeg hadde en liten mistanke en stund før det, men slo den fra meg igjen.
Vi var hos familien min den julen og lille julaften var jeg hos en venninne og drakk litt vin.
Han kom for å hente meg, og endte opp med å vente utenfor en halvtime for jeg var altfor full til å registrere hva klokken var (han kunne jo sendt en melding)
Veien hjem var jeg snøvlete og ble dårlig og han var sur så da jeg våknet på julaften tenkte jeg at nei, han kommer definitivt ikke til å fri dersom han hadde tenkt til det.
Han var sur hele dagen.
Kvelden kom og gaver ble åpnet og da klokken nærmet seg halv tolv var jeg sliten og spurte om vi kunne ta resten av gavene morgenen etter. Det fikk jeg beskjed om at var helt uaktuelt, så da spurte jeg om jeg i det minste kunne ta av meg pentøyet og ta på en pysj før vi fortsatte noe jeg heller ikke fikk lov til. (på dette tidspunktet satt foreldrene og søsteren min og lo.)
Neste gaven jeg skulle pakke opp var fra mannen. Jeg tok av papir på papir og kom liksom ingen vei i noe som føltes ut som en evighet før jeg endelig fant en liten eske. Jeg åpnet den og så ble alt litt uklart, for da gjorde han et tappert forsøk på å komme seg ned på kne i havet av papir og gaver!
Jeg ble så satt ut at mamma måtte si til meg "det er normal høflighet å svare på slike spørsmål" laugh
Dette var forøvrig grunnen til at jeg ikke fikk lov til å skifte! Han ville ikke fri til meg når jeg hadde på meg pysj! Haha
Senere fortalte han at han hadde spurt pappa om lov da jeg kvelden før *kremt* "syre behandlet en busk i hagen etter at han hadde hentet meg. 😳 😳
Og han var ikke sur kvelden før og hele dagen, bare veldig nervøs. :nååh:

8. juni 2012
05:27
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
56sp_Permalink sp_Print
0

"Kates" wrote: Jeg ble så satt ut at mamma måtte si til meg "det er normal høflighet å svare på slike spørsmål" laugh

laugh Ja, husker godt at jeg også bare sto der og plutselig tenkte jeg, æh, jeg må vel svare noe nå?!

"Kates" wrote: Senere fortalte han at han hadde spurt pappa om lov da jeg kvelden før *kremt* "syre behandlet en busk i hagen etter at han hadde hentet meg. 😳 😳
Og han var ikke sur kvelden før og hele dagen, bare veldig nervøs. :nååh:

:nååh:

25. juni 2012
02:02
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 5
Medlem siden
25. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
57sp_Permalink sp_Print
0

Vi hadde lenge pratet om giftemål og frieri så en uforventet opplevelse da samboeren plutselig gikk ned på kne, spurte om jeg ville gifte meg med han og bli hans kone etterfulgt av ett kyss på hånden kunne jeg ikke vært lykkeligere i hele verden akkurat da :nååh: :nååh: :nååh:
Etterfulgt av ett stort JA fra den strålende jenta som var meg og vi pratet lenge sammen den kvelden om planene fremover mot bryllup biggrin JIPPI biggrin

26. februar 2013
04:48
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 32
Medlem siden
25. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
58sp_Permalink sp_Print
0

jeg var den som tok motet til meg og fridde 19 november 2012.
vi hadde snakket om det og begge hadde veldig lyst men det ble med det.
samboeren min var på jobb og jeg lagde noe god mat og blåste mange rød hjerte ballonger som jeg spredde rundt i stua.tente masse lys ..hadde satt på stemningsmusikk med vår sanger.
så kom han hjem så feste jeg en rød hjerte ballong på vår hund som det sto vil du gifte deg med meg? og jeg fikk ja..så spistevi god mat og kosa oss..flott dag..

28. februar 2013
22:34
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 9
Medlem siden
28. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
59sp_Permalink sp_Print
0

Frieriet

Vi hadde snakket litt om det da.. Bryllup og hele de greiene der..
Har aldri drømt om å være brud og prinsesse å greier jeg da.. Eneste jeg hadde planer om var å få barn når jeg ble 25 liksom.. Men den planen gikk jo i vasken.. Først må vi jo ha hus å alt klart liksom.. Men nå når jeg er 24 har jeg det så bra, så jeg orker ikke stresse med å få barn egentlig. Jeg blir jo lykkelig gift istedet. Jeg har jo et lite tantebarn da Maiken på snart 3 år.. Og hunden vår Rambo på 4 år. (blanding av golden rettriver og husky) kjempe skjønn <3

Men tilbake til det jeg skulle skrive om da selve frieriet..
Vi skulle på "hyttetur" til Savalen Spahotell i Tynset der Christian har/hadde leilighet.. Jeg tenkte jaja jeg får bli med da å se hvordan det er der.. Alle vennene hans skulle jo dit så det blir vel koselig tenkte jeg. Tar vel ca 5 timer å kjøre.. Jeg syns min kjære virket litt rar.. Ville ikke spise og var ganske stille.. Ulikt han.. Men jeg spurte om alt var bra å det var det sa han. Jeg tenkte ikke mer over det, og vi bare kosa oss hele bilturen.

Når vi kom fram var det å hilse på alle jeg ikke viste hvem var å bare slappe av å tok oss noen drinker og øl.. Fredagen var som vanlig. Vi badet og koste oss.. Men LØRDAGEN 10/09-11 var ikke som alle andre lørdager.. Jeg ante ingenting! Vi satt opp ved bordet ved kjøkkenet.. Det var musikk å folk danset nede i stua.. Christian viste oss en film der Jørgen spilte piano på pc'n. Så plutselig ropte Christian alle sammen opp! Jeg trodde han skulle vise at Jørgen var flink å spille piano liksom.. Men NEIDA! alle var kommet opp å min kjære satte seg på kne! What the fuck?! Skal du gjøre det nå liksom?! Skal du virkelig gjøre det tenkte jeg?! Herregud, jeg vet ikke hva som skjedde.. Jeg husker ikke hva han sa, jeg var i sjokk.. eneste jeg husker er at jeg spratt opp å gidde han en klem. Jeg er ikke sikker på om jeg svarte noe heller. Men så hørte jeg noen si: var det et ja..? Hehehe.. Og nå sitter jeg her da, med ring på fingeren å bare venter på den store dagen som er 1 Juni 2013 <3

1. mars 2013
19:50
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 345
Medlem siden
29. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
60sp_Permalink sp_Print
0

Høres ut som et minne for livet :nååh: Nyt hverandre og vovern, barn og ansvar kommer tidsnok wink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
16 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!