Brura skal inn i kjolen! | Side 5 | Kom i form til bryllupet! | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Brura skal inn i kjolen!
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
16. november 2012
11:57
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
49sp_Permalink sp_Print
0

Synes du skriver så herlig - og ærlig! Og tallet på vekten er nettopp bare et tall. Det er cm som er viktige for å komme seg inn i Kjolen med stor K.

Keep up the good work! Unn deg fredagssjokoladen og trå til på spinning challenge i morgen! [smilie=happy0158.gif]

16. november 2012
12:24
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
50sp_Permalink sp_Print
0

"BrudAug2013" wrote: Synes du skriver så herlig - og ærlig! Og tallet på vekten er nettopp bare et tall. Det er cm som er viktige for å komme seg inn i Kjolen med stor K.

Keep up the good work! Unn deg fredagssjokoladen og trå til på spinning challenge i morgen! [smilie=happy0158.gif]

biggrin Jeg har blitt en racer til å gå ned centimeter. Dessuten eeeeeelsker jeg å se på kjolen! laugh

Jada, her er jeg godt plassert i sofaen med slankekrigen på tv`en og en stor plate sjokolade plassert godt innenfor umiddelbar rekkevidde. Ingenting som er så deilig å se amerika-feite mennesker slite seg gjennom en 5 km når jeg knapt kan løpe 50 meter uten å strande. Jeg skal gjøre et eller annet idag, men foreløpig er det høyst usikkert hva det noe blir.

Ja, imorgen er det ingen bønn. Det verste er at det fullt! Alle syklene er booket... hvor skal jeg sitte hvis min plass på bakerste rekke er opptatt!?!?!? ](*,) ](*,) ](*,)

Angående den vekten har jeg iløpet av en selvransakende halvtime sammen med litt googling og furting, kommet frem til den konklusjon at den er litt høyere (+0,6kg) fordi jeg er i pms/mens rus. Helt greit det, men da synes jeg det kan forsvinne fort som fy også.

16. november 2012
22:36
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
51sp_Permalink sp_Print
0

Ja, jeg har vært på vekta igjen. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Den er ikke veldig mye høyere enn tidligere idag noe som tyder på at vekta fra tidligere idag på en eller annen måte er feil. Greit nok det.

Men jeg føler meg noe helt hinsides nedfor når jeg ser alle andre som får raske resultater og får dette til uten noe som helst problemer. Om det er sjalusi eller dårlig samvittighet som preger meg skal være usagt, men den badevekten skal bort fra min synsvinkel så fort det lar seg gjøre.

Det er skummelt å sammenligne seg med andre, det er sikreste vei til katastrofe. På tide å ta frem verktøyene jeg lærte meg under kvinneseminaret på Blindern tidligere i høst kjenner jeg, før jeg mister gangsynet om at det er meg og min kropp dette skal fungere for - ikke sidemannen som tar av mye mye mer på kortere tid.

Blir helt svimmel av meg selv og disse tankene. God natt.

17. november 2012
07:38
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
52sp_Permalink sp_Print
0

Da har jeg brukt de to siste dagene til å furte over min egen tilværelse på denne planeten, eneste som irriterer meg litt nå som jeg har våknet opp igjen er at jeg ikke har fått grini skikkelig så hele følelsesregisteret var representert også denne gang.

Vet ikke om jeg synes synd på E eller ikke, han har jo stort sett gjort noe feil enten det er å være her, være borte, kosete eller rett og slett være sympatisk. Det har vært ganske slitsomt enkelt og greit.

Derfor håper jeg nå at humøret og ikke minst innsatsviljen er tilbake på plass. Målet er først og fremst å komme seg til Elixia før 9.30 slik at jeg kan okkupere bakerste sykkel, regner med at konkurransen om de forreste er høy siden dette er en show off time.

Helgen ser slik ut treningsmessig:
Lørdag: Spinning interval 55min
Søndag: Spinning interval 55min + Power Pilates.

Imorgen eller idag har jeg tenkt å gjøre noe jeg ikke egentlig er veldig lite interessert i, nemlig stille meg opp i undertøyet midt på gulvet å bli tatt før og etter bilde... Jeg ser det absolutt som en nødvendighet, men snakk om å finne frem sadisten i seg. :skrekk:

Får passe på å være så svett og uvel at jeg ikke enser kameralinsen, får bare prise meg lykkelig over at kameraet legger på alle kiloene jeg har gått ned slik at det blir nesten som om bildet ble tatt for to uker siden. :hrmpf:

17. november 2012
11:30
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
53sp_Permalink sp_Print
0

I am back! and it feels good.

De siste dagene har jeg vært så nær ved å gi opp fullstendig og grave meg lang ned i kjelleren. Men istedet sitter jeg her meget fornøyd over dagens innsats!

Det var j&#%#"" moro! 4x4 intervaler heter det vistnok, og fullt var det! Litt skuffet over at ikke at mine kjære birken mannfolk også var der, men det tar vi til torsdag. Takk og lov for at jeg hadde spist, for dette var hardt. biggrin

I morgentimene klarte jeg endelig å rote frem E. sin pulsklokke, og gjett om det var et motivasjonsboost. Bare se på kcal forbruket mitt! Jeg er lamslått og i svime...

Imorgen er det søndag - og jeg er foreløpig klar for en super-duper-dag med spinning og pilates! =D>

17. november 2012
12:17
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 52
Medlem siden
7. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
54sp_Permalink sp_Print
0

Masse lykke til =D>

17. november 2012
13:57
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
55sp_Permalink sp_Print
0

"Thewedding" wrote: Masse lykke til =D>

Jeg sier tusen takk for lykkeønskningene, trenger de sikkert om en måned eller to igjen, evt ved neste syklus. 😛

Først og fremst konsentrer jeg meg om hardt arbeid selv, og bruker denne tråden aktivt slik at jeg ikke skal falle for fristelsen til å tro at dette går av seg selv.

Men jeg kan nok ikke hvile for mye på laubærene når det kommer til dette for jeg SKAL inn i den kjolen koste hva det vil koste, per dags dato kommer jeg inn i den, men jeg ligger jo heeeeeelt på grensen.

Ble en sen lunch på oss idag, en skikkelig cheeseburger med chips. 🙄 Men med det totale kcal inntaket skal det vel gå bra, blir ikke noe særlig middag på meg siden jeg er stuck på jobb de neste 9 timene.

Trøsten er at ikke ser så fryktelig mørkt på det for min egen del, som de to siste dagene.

18. november 2012
00:10
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
56sp_Permalink sp_Print
0

Sliiiiiiiiten... og med den innstillingen ble denne med meg hjem. 🙄

EN mer mislykket belønning mens jeg ligger i sofen med en myk morgenkåpe har aldri jeg opplevd. Fullstendig nedtur. Og med sine 190kcal pr 100g er den jo også en versting selv om en er sunn, det er 1520kcal per boks... Jaja, den blir hvertfall i frysedisken neste gang for min del. Har definitivt sine fordeler med full fryser i tillfeller som dette. :hihi:

Jeg er som vanlig stiv, men forløpig ser morgendagen meget lys ut treningsmessig. 😛

----------------------------------------------------------------------------------------

Og jeg er stølpå ryggen og i underarmene så mye at jeg holder på å krepere, og imorgen skal jeg jo starte min egen booth camp kan ikke holde på slik. :jegdør:

18. november 2012
14:09
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
57sp_Permalink sp_Print
0

Denne uken har vært både amputert og bra! Jeg har fått gjennomført 5.planlagte økter på Elixia, styrken er fortsatt ikke helt på plass, men den kommer seg. Det er veldig bra for en som i utgangspunktet både er lat og en sofaelsker, for 3 uker siden var jeg ikke motivert for noe som helst. Nå er både lysten og overskuddet tilbake. Og det morsomste er at også E er godt igang med sin kick boksing. biggrin

Imorgen er det pangstart for;

Jeg har 50 dager igjen til kjolen skal passe, derfor har jeg bestemt meg for at den kommende uken skal være en skikkelig kjole-boothcamp siden jeg vet at de neste ukene blir mye roligere mht eksamen etc.

*Styrke 3 ganger pr.uke
*Kondisjon hver eneste dag.

Uke 47:
mandag: Yin Yoga (+ styrke)
tirsdag: Spinning Intervall
onsdag: kardio + styrke
torsdag: Spinning 70min
fredag: Kardio + styrke
lørdag: Spinning + magedans
søndag: Power Pilates


Det blir også noen forandringen på målingene når det kommer til vekt og cm - jeg har pakket både målebånd og vekt bort den kommende uken. Dette fordi jeg vil se hva jeg kan klare på en knalltøff uke som dette kan gi av resultater. biggrin

Mye tunge knebøy med kettlebells, og tunge pull ups som denne for å sikre en sterk rygg og få bort mye av armene.

En annen målsettning jeg har er at jeg skal benytte meg av senterets spafasiliteter igjen! Greit nok jeg må overvinne greia med å ikke kle av seg i en offentlig garderobe, og være redd for at noen skal se meg... usikker

Jaja, det blir en bra uke nok en gang utenfor komfortsonen til denne mini-kvalen. wink

18. november 2012
18:04
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
58sp_Permalink sp_Print
0

Oh my, oh my...

Prøvde meg på Power Pilates idag. For å oppsummere de 10 minuttene jeg var der inne; jege r for feit for Pilates! Fettet mitt og mage. Lårene skrekk jo av smerte. Nei, frister ikke til gjentakelse akkurat nå kjenner jeg. Men vi prøver på en enklere time på 30minutt. laugh

Droppet derfor timen, og stilte meg opp på Ellipsemaskinen, fikk også tatt styrke på rygg og biceps. Derfor helt godkjent. =D>

Da har jeg ved hjelpe av noen kunnskapsrike sjeler funnet ut at jeg ikke er for feit for Pilates, jeg har bare gått på feil time... Best å begynne i nybegynner klassen, ikke mester klassen.

Har derfor satt det opp igjen til onsdag på programmet - denne gangen en vanlig Pilates time, men med en varighet på 30min. Jeg skulle gjerne likt å vist hvordan andre i min størrelse forholder seg til, eller ikke forholder seg til denne formen for trening. For dette var rett og slett tungt og j&#%#%!


Josef Pilates sa:

Etter 10 ganger vil du kunne føle forskjell.
Etter 20 ganger vil du kunne se forskjell.
Etter 30 ganger vil du ha en helt ny kropp.

19. november 2012
13:42
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
59sp_Permalink sp_Print
0

Grunnen til at jeg ikke går noe særlig ned i vekt er enkel.

Neida, når man har klart det mesterstykke å legge på seg over 20 kilo siden tidlig sommer 2011 skjønner jeg også at ting tar litt tid før det er tilbake til normalen. Nå er jo cm målene mine under kjolen også, så jeg ser ingen grunn til å slutte å juble og ikke minst fortsette.

Baderomsvekta er et avsluttet kapitell, batteriet gikk i søpla før trening, ingen vits å utfordre sjebnen.

Dag 1. på Boothcamp er gjennomført!

- kondisjon
- dyyyyyyype knebøy med og uten Kettlebell! Beina er helt skjelvene, var sikker på at jeg ikke skulle komme meg opp trappa!
- planke - ikke fornøyd, men den kommer seg.
- Styrke rygg; ny rekord på pulldown 47kg! 8x3 på 40kg ny vekt. Moro!

Imorgen er det spinning.

Og til slutt et lite stikk til meg selv iforhold til den hyppige oppdateringen av denne tråden.

Treningen var derfor ikke bortkastet. wink

20. november 2012
11:58
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
60sp_Permalink sp_Print
0

Jeg har sovet leeeeeenge! Ikke helt frem til nå, men ikke veldig langt unna, så spinning idag utgår først og fremst fordi jeg er sp h&"%"¤&!% stiv og støl... :hrmpf:

Det ble utrolig nok 11 106 steg igår, det blir det ikke i ikke! Greit at det blir en dag med restitusjon etter en såpass hard styrkeøkt som mandag.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
14 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!